katsenos-gabros-2016

Ένα “βιαστικό” παιχνίδι και μία ανισορροπία στην επίθεση στέρησε από τη Δόξα Λευκάδας τη νίκη, η οποία ηττηθηκε εντός έδρας από τον Άρη με 79-69.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε πως έπαιξαν πολύ βιαστικά και δεν κατάφεραν να περιορίσουν και να απειλήσουν τον Άρη, με αποτέλεσμα να ηττηθούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Δεν παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε την ευκαιρία στον Άρη να κάνει ένα ξέσπασμα και να πάρει διαφορά. Αυτό είχε ως συνέπεια να παίξουν μετά πιο ελεύθερα και να είναι πολύ εύστοχοι στο τρίποντο. Εμείς παίξαμε βιαστικά, δεν προσπαθήσαμε να βρούμε τα πλεονεκτήματά μας κι αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να σκοράρει 23 πόντους από τα δικά μας λάθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι στην άμυνά μας, αλλά στην επίθεση παίξαμε πάλι βιαστικά. Μόνο για ένα μικρό διάστημα που παίξαμε μυαλωμένα μπορέσαμε να μειώσουμε. Θα μας δώσει πολλά μαθήματα αυτό το παιχνίδι. Κλείνει μια γκάμα παιχνιδιών που είχαμε δύσκολα εκτός έδρας και τις τέσσερις από τις πέντε πρώτες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος στην έδρα μας. Πρέπει να δούμε πώς θα μπορέσουμε από εδώ και πέρα να αντιμετωπίσουμε τα επόμενα παιχνίδια, για να έχουμε καλύτερη συγκομιδή“.

O Γιάννης Ψαθάς, μιλώντας από πλευράς παικτών, ανέφερε: “Συγχαρητήρια στον Άρη, είναι δίκαιη η νίκη του. Εμείς δυσκολευτήκαμε αρκετά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν πολύ δύσκολο να σκοράρουμε, πέρα από κάποιες προσωπικές ενέργειες του Ουέλς. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε καλύτερα στα πόδια μας, όμως δίκαια κέρδισε ο Άρης, ήταν καλύτερος από εμάς. Δεν είχαμε ισορροπία στην επίθεση, το δουλεύουμε στην προπόνηση, αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να το βγάλουμε στο γήπεδο. Δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε τον Άρη“.

via ebasket.gr

katsenos-gabros-2016