ΠΛΕΪ ΟΦ
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑ = 0-2
Ο ΠΣ Πρέβεζα είναι η ομάδα που θα πάει στο Καναλάκι για τον κυριακάτικο τελικό των πλέι οφ που έχει ως έπαθλο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα πήρε το διπλό στην έδρα του Τηλυκράτη, χάρη σε δύο γκολ του χαρισματικού σκόρερ Άρη Παληογιάννη, ο οποίος μετά τον Παλλευκάδιο έριξε στο καναβάτσο και την δεύτερη ομάδα της Λευκάδας που συμμετείχε στην διαδικασία. Ο Τηλυκράτης για τον οποίο τα πλέι οφ τελείωσαν με το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε στον αγώνα με την Πάργα, έπεσε στην παγίδα χωρίς να το καταλάβει. Στο ματς με τον Απόλλωνα ήταν ο αρχηγός της ομάδας της Πάργας αυτός που έβαλε “φωτιά” και πήρε το μυαλό των παικτών του Πάνου Πολίτη, όχι όμως και την πρόκριση. Με αντίπαλο τον ΠΣ Πρέβεζα, ο διαιτητής Νίκος Ρούσσος και οι βοηθοί του “χτύπησαν” στο ευαίσθητο σημείο. Με τα μικρά και μεγάλα λάθη τους εκνεύρισαν τους παίκτες του Τηλυκράτη, με αποτέλεσμα η ομάδα της Λευκάδα να χάσει το μυαλό της και κατ’ επέκταση την πρόκριση.

THL-PS PREV DIAMART
Το γκολ από τα αποδυτήρια που πέτυχε ο ΠΣ, “καθυστέρησε” την είσοδο του Τηλυκράτη στο ματς. Όταν μετά το 15′ η ομάδα της Λευκάδας είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της και ανέβασε τις γραμμές της (στα πρώτα λεπτά έπαιζε αδικαιολόγητα πολύ πίσω), τότε ήρθε το “όχι” του Ρούσσου σε ανατροπή του Βρεττού εντός περιοχής. Αυτό ήταν. Ο Τηλυκράτης εκνευρίστηκε και το έδειξε, αφού παρά την καλή κυκλοφορία, η έλλειψη συγκέντρωσης τον οδήγησε σε λάθη. Ο ΠΣ άγγιξε και το 0-2, ωστόσο ο Σκιαδάς φώναξε “παρών”. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Τηλυκράτης ήταν φλύαρος, ενώ ο ΠΣ είχε οδηγήσει το ματς στο τέμπο που ήθελε. Με τον Μακρυγιάννη μακριά από την περιοχή στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, οι ελάχιστες καλές μπαλιές πήγαν στον… βρόντο, ενώ ο Γαζής που πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης, δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα έπρεπε. Η έξοδος του Σπ. Καταγή με κόκκινη χειροτέρεψε την κατάσταση για τον Τηλυκράτη, ο οποίος ήταν αναποτελεσματικός στην πίεση που άσκησε. Έτσι, στην τέταρτη αξιόλογη αντεπίθεση του ΠΣ, που κι αυτή πέρασε από τα πόδια του Χαϊδάκη, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Βρεττό, ο Παληογιάννης “τελείωσε” το ματς και την υπόθεση πρόκριση.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
6′ Από ενέργεια του Χαϊδάκη και γύρισμα του Κούτσικου, ο Παληογιάννης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-1.
21′ Ο Γιοβάννης ανατρέπει καθαρά τον Βρεττό εντός περιοχής, ο διαιτητής όμως “κλείνει” τα μάτια αφήνοντας το ματς να εξελιχθεί.
23′ Από κάθετη πάσα του Μακρυγιάννη, ο Περιστέρης βρίσκεται στο έδαφος στην διεκδίκηση της μπάλας με τον Κώτση, σε μια φάση που η απόφαση του διαιτητή να δείξει “παίζεται” είναι και η σωστή.
27′ Ο Μακρυγιάννης σουτάρει εκτός περιοχής, ο Κώτσης αποκρούει και ο Σπ. Καταγής από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ σημειώνει γκολ που σωστά ακυρώνεται.
34′ Από σέντρα του Χαϊδάκη, ο Παληογιάννης πιάνει την κεφαλιά και ο Σκιαδάς με υπερένταση βγάζει την μπάλα κόρνερ.
39′ Σέντρα σουτ του Βρεττού, η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία του Κώτση, χωρίς να βρεθεί στην πορεία της πόδι παίκτη του Τηλυκράτη.
57′ Κεφαλιά του Π. Λούζι, ο Κώτσης απομακρύνει σε κόρνερ.
73′ Δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Σπ. Καταγή για φάουλ και ο Τηλυκράτης μένει με δέκα παίκτες.
75′ Σέντρα του Χαϊδάκη, ο Παληογιάννης σουτάρει και η μπάλα καταλήγει άουτ.
83′ Σουτ από τον Γαζή, η μπάλα φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Κώτση.
88′ Ο Χαϊδάκης ξεκινάει από θέση οφσάιντ, σε φάση που έγινε γρήγορα και “έχασε” ο βοηθός Ποντίκης, ο παίκτης του ΠΣ σεντράρει και ο Παληογιάννης πετυχαίνει το 0-2.
Διαιτητικό τρίο: Ν. Ρούσσος, Ποντίκης, Σφονδύλη
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς, Βρεττός, Γεωργάκης (69′ Κούρτης), Π. Λούζι, Ο. Λούζι, Σ. Καταγής, Περιστέρης, Κτενάς, Μακρυγιάννης, Γ. Καταγής (55′ Γαζής), Καλογερής.
ΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Β. Γκαρτζονίκας): Κώτσης, Ν. Νίκου, Τουλκερίδης (77′ Ι. Νίκου), Μπάτσος, Χαϊδάκης, Θ. Δήμας, Παληογιάννης (90′ Πάσχος), Κούτσικος (80′ Χ. Σκαμνέλος), Δημουλιάς, Χ. Δήμας, Γιοβάνης.