Παραχώρησε όπως φαίνεται ο νέος Αντιπεριφερειάρχης την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου, ώστε να διεξάγονται εκεί τα Δημοτικά Συμβούλια. Έτσι καλεί η νέα Δημοτική Αρχή στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων  (Π.Ε.Δ.)»

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Διοικητήριο (Ταχ.Δ/νση: Αντ. Τζεβελέκη & Υποσμ. Κατωπόδη),  και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στις 7 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/10 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στην ίδια συνεδρίαση  θα διεξαχθεί και η προβλεπόμενη από την παρ.1 του άρθρου 9 του Π.Δ. 75/2011 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο όγδοο του Ν. 4279/14, εκλογή εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.).

Ο Προεδρεύων Σύμβουλος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΟΥΡΤΗΣ