Έτοιμη για την τρίτη “μάχη” του φετινού πρωταθλήματος είναι η Δόξα, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα 17.00′) θα υποδεχθεί στο Κλειστό της πόλης την ομάδα του Παγκρατίου. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη που προέρχονται από το “διπλό” στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή, δεν θέλουν να ακολουθήσει τρίτη σερί εντός έδρας γκέλα σε επίσημο ματς, γεγονός που μεγαλώνει το “πρέπει” της νίκης. Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για το ματς με την προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 12.00′ το μεσημέρι της Παρασκευής, είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του (εκτός του μόνιμα απόντα Βασίλη Βαγενά). Το ενδιαφέρον του κόσμου για το ματς είναι μεγάλο, οπότε οι φίλαθλοι θα δώσουν βροντερό “παρών”, κάτι άλλωστε που έκαναν και στο ματς της πρεμιέρας με τον Αρκαδικό.
Το Παγκράτι δεν είναι άγνωστο στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες της Δόξας, καθώς οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από ένα μήνα στο ματς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου. Όπως και στο ματς εκείνο, έτσι και σε αυτό του Σαββάτου, η φιλοξενούμενη ομάδα αναμένεται να αρχίζει την πίεσή της από πολύ ψηλά (“πιέζουμε γιατί δεν έχουμε ταλέντο στο 5 εναντίον 5”, είχε δηλώσει ο Ντίνος Καλαμπάκος στο lefkadaweb.gr), ενώ θεωρείται βέβαιο ότι οι παίκτες της θα σουτάρουν πολύ γιατί όπως είχε αναφέρει ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας “καταβάλουμε προσπάθεια να πάμε το σκορ όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν είμαστε τυχεροί κερδίζουμε, αν όχι χάνουμε”.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Παναγιώτης Διαμαντής, ο Αποστόλης Κωνσταντινόπουλος και ο Κώστας Δημόπουλος. Και οι τρεις προέρχονται από τον Σύνδεσμο Αχαΐας και Ηλείας, ενώ οι δύο πρώτοι βρίσκονται στον πίνακα διαιτητών Α1 και ο τρίτος σε αυτόν της Α2.