Η ομάδα του μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Με την συγκομιδή των 13 βαθμών απολαμβάνει την… θέα από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, δηλώνει όμως ότι στόχος δεν είναι ο πρωταθλητισμός. Ο προπονητής του Απόλλωνα Πάργας, Γιώργος Μουστάκας, μίλησε στο lefkadaweb.gr και αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας του, αλλά και σε αυτές που βλέπει να διεκδικούν τον τίτλο.
Αρχικά, ο Γιώργος Μουστάκας έκανε αναφορά στο ματς Κυπέλλου με τον Τηλυκράτη:
“Αφήσαμε κάποια παιδιά να ξεκουραστούν, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, αντέξαμε για 40 λεπτά, το γκολ όμως που δεχτήκαμε στο 43′ μας έβγαλε εκτός τροχιάς παιχνιδιού. Δώσαμε χρόνο σε παιδιά από την Ακαδημία και σε άλλα που έχουμε ως εναλλακτική λύση. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς αυτό και να συνεχίσουμε”.
Για τον στόχο της σεζόν:
“Στόχος μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός, άσχετα αν βρεθήκαμε εκεί που είμαστε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι στην διάρκεια του πρωταθλήματος θα καταφέρουμε και θα είμαστε στις 5-6 προνομιούχες θέσεις. Ο κόσμος τώρα βλέπει την ομάδα μας ψηλά, όμως δεν έχει παραστάσεις από αυτή. Έχουμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία. Αν δεν παίξει ο Σάκης Μηλιώνης, ο μέσος όρος κατεβαίνει αρκετά, μπορώ να πω και κάτω των 18.5”.
Η τοποθέτησή του για το φετινό πρωτάθλημα:
“Σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικό. Τηλυκράτης, Παλλευκάδιος, Π.Σ. Πρέβεζα και Καναλάκι θα είναι στην τετράδα και θα είναι μέχρι τέλους μαζί. Έχουν κάνει τις κινήσεις τους, έχουν τις υποδομές τους, έχουν πολύ καλές ομάδες”.
Ο Γιώργος Μουστάκας, σχολίασε το σύστημα των πλέι οφ ως εξής:
“Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Σε άλλα πράγματα είναι θετικό διότι κάποιες ομάδες δεν θα τα παρατήσουν στην πορεία, ενώ σε άλλα είναι αρνητικό, γιατί αν μια ομάδα αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα με όσα θα έχει δείξει κατά την διάρκεια της σεζόν, μπορεί να το χάσει από συγκυρίες. Ότι και να γίνει, όπως προανέφερα, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις”.