Με τέτοια εμφάνιση (όχι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης), αποκλείεται να την… βαρεθείς. Οι παίκτες της Δόξας κέρδισαν τα συγχαρητήρια του προπονητή τους, με τον Γιώργο Ζαφειρούδη, να λέει μετά το ματς: “Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι το τελικό σκορ μας αδικεί κιόλας. Βέβαια δεν είναι κάτι που κυνηγάμε, πρώτος στόχος είναι να κερδίζουμε”.
Ο κόουτς της Δόξας, όμως, κάποιους τους… βαρέθηκε: “Η αντιμετώπιση που είχαμε από την διαιτησία ήταν απαράδεκτη. Σε φάσεις που βάζαμε την μπάλα στο low post γίνονταν 10 φάουλ και δεν παίρναμε τίποτα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε αυτό και δεν με νοιάζει κιόλας γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί τους. Τους βαριέμαι πραγματικά”.
Βλέμματα στραμμένα στο Λαύριο, τον επόμενο αντίπαλο της Δόξας στον “μαραθώνιο” που είναι σε εξέλιξη. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης κάτι περιμένει: “Κάναμε μια νίκη, η βαθμολογία λέει ότι είμαστε κοντά στην κορυφή, βέβαια θα πρέπει να παίξουμε και εκτός έδρας ανάλογα. Μακριά από την Λευκάδα δεν έχουμε παίξει καλά, ελπίζω να το κάνουμε το Σάββατο στο Λαύριο”.