ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ =3-4

Όλοι τον ξέρουν ως αμυντικό. Ο πρώτος από τους κανονισμούς που έμαθε ο Δημήτρης Πολίτης, είναι αυτός που λέει “ποτέ χέρια στην μπάλα”. Στα 27 του χρόνια, ο παίκτης του Απόλλωνα κλήθηκε -λόγω ανάγκης- να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Δηλαδή, να πάει κόντρα στον κανονισμό που λέγαμε, τον οποίο έχει σαν… ευαγγέλιο. Προσπαθεί για το καλύτερο, άλλοτε τα καταφέρνει και άλλοτε όχι, αλλά ποιος μπορεί να του προσάψει το παραμικρό; Κι όταν δεν έχεις τερματοφύλακα (και οι δύο που αγωνίζονται είναι στα… πιτς λόγω τραυματισμού), παθαίνεις δύο πράγματα. “Τρως” γκολ, χάνεις βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι στο 30′ ήταν πίσω στο σκορ με 3-0 (δύο σουτ και ένα πέναλτι). Μείωσαν στο 35′ με σουτ του Σταύρου, ενώ με κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 51′ (έπειτα από κόρνερ του Κολλόκα) μείωσαν ακόμα περισσότερο (2-3). Ο Χότζα με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 3-3 στο 60′, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Απόλλωνα που “έχασε” λόγω τραυματισμού, μια σημαντική “μονάδα” όπως είναι ο Κολλόκας. Το Θεσπρωτικό με σουτ στο 71′ έφτασε στο 3-4 που ήταν και το τελικό σκορ, το οποίο άφησε τους γηπεδούχους στους 8 βαθμούς και έστειλε τον Κεραυνό στους 15. Ο προπονητής του Απόλλωνα, Τάκης Μεϊντάνης, που εξαιτίας της αλλαγής θέσης του Πολίτη έχει μετατρέψει και το αμυντικό σύστημα της ομάδας του, με ότι αυτό συνεπάγεται, έκανε λόγω για “κατάρα” λόγω του προβλήματος στην θέση του τερματοφύλακα.
Διαιτητικό τρίο: Μπαΐλης, Σίσκας, Μαυροκέφαλου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ (Π. Μεϊντάνης): Πολίτης, Σολδάτος (68′ Προκόπης), Αντύπας, Μπελεγρίνος (21′ Σπανίδης), Παπαδήμας, Καδλάνης, Κούρτης, Μεϊντάνης, Σταύρου, Κολλόκας (58′ λ.τ. Σκληρός), Χότζα

** Φωτό αρχείου