Αίσθηση αρώματος: Επιλέξτε το προσωπικό σας άρωμα από φυσικά αιθέρια έλαια και αποφύγετε τα αρωματισμένα προϊόντα για το σπίτι. Τα περισσότερα συνθετικά αρώματα κατά τη δράση τους έχει αποδειχθεί από το ΕΡΑ ότι είναι καρκινογόνα και ικανά να προκαλέσουν ερεθισμούς.

Αερισμός: Βεβαιωθείτε ότι ο φρέσκος αέρας που κυκλοφορεί στο σπίτι ή το γραφείο σας είναι αρκετός.

Διώξτε την σκόνη: Χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα με φίλτρα για να απομακρύνετε την σκόνη από το σπίτι σας. Αγοράστε έναν ιονιστή αέρος, αν μπορείτε.

Οικολογικός Καθαρισμός: Απαλλαχθείτε από τα σκληρά, αρωματισμένα καθαριστικά και επιλέξτε φυσικά, βιοδιασπώμενα καθαριστικά.

Νερό ίσον ενέργεια: Πίνετε μόνο φιλτραρισμένο νερό, ποτέ νερό της βρύσης (γεμάτο τοξίνες). Αποφεύγετε το εμφιαλωμένο νερό που έχει εκτεθεί στη ζέστη.

Φροντίδα του δέρματος: Ποτέ μα ποτέ να μην χρησιμοποιείτε προϊόν προσώπου ή σώματος που περιέχει συνθετικό άρωμα που προκαλεί ερεθισμό, λανολίνη γεμάτη με μικροβιοκτόνα, φαγεσορογόνα τεχνητά χρώματα & ξηραντικές αλκοόλες ή προϊόντα συσκευασμένα σε βαζάκι καθώς αυτά είναι επιρρεπή στην μόλυνση.

Αποτοξινωθείτε: Διώξτε την καθημερινή δόση σας σε τοξίνες με ειδικά προϊόντα.

Φυσική δίαιτα: Προσπαθήστε να λαμβάνετε τα οργανικά φαγητά όσο το δυνατό συχνότερα, και αποφύγετε τα υπερβολικά επεξεργασμένα ή τεχνητά αρωματισμένα και χρωματισμένα είδη.

Το δίλημμα των αποσμητικών: Οι νέες έρευνες υποδεικνύουν ότι τα προϊόντα κατά του ιδρώτα μπορούν να παρουσιάσουν ένα μικρό κίνδυνο, προσπαθήστε να βρείτε ένα απλό αποσμητικό (ή, καλύτερα, ένα οργανικό αποσμητικό).

Η παγίδα των μαλλιών: Είτε σας αρέσει είτε όχι, το σαμπουάν σας, το μαλακτικό σας και τα προϊόντα φορμαρίσματος που χρησιμοποιείτε επιβαρύνουν το πρόσωπο και το σώμα σας. Να είσαστε το ίδιο επιλεκτικοί με τα προϊόντα των μαλλιών όσο είμαστε με τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος.

Λιγότερο στρες: Η απλή ξεκούραση μπορεί για πολλούς να αποτελεί τη γιατρειά για ένα ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο δέρμα. Ανταμείψτε τον εαυτό σας στο τέλος μιας κουραστικής μέρας με μεταλλικά άλατα και ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Προστασία από τον ήλιο: Είναι απαραίτητο να προστατεύσετε από τις βλαβερές ακτίνες UV του ηλίου με ελάχιστο δείκτη προστασίας SPF15, ειδικά τα άτομα με δέρμα ταλαιπωρημένο από το περιβάλλον.

Προστατευτικός έλεγχος: Προστατεύστε και αναπλάστε το ευαισθητοποιημένο δέρμα με ειδικά προϊόντα.

Είναι γεγονός !

Έχει αποδειχθεί ότι πίνοντας πράσινο τσάι, το οποίο είναι φυσικός αντιοξειδωτικός αποτοξινωτής, μειώνεται η πιθανότητα καρκίνου, καρδιακών παθήσεων ή άλλων χρόνιων παθήσεων, ενώ επιπλέον μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό.