Αγαπητοί δημότες,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από αύριο ξεκινά σειρά έργων επισκευής του οδικού δικτύου, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας και το τεχνικό μας πρόγραμμα. Αυτά τα έργα έχουν ως στόχο τη βελτίωση της κατάστασης του οδικού δικτύου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Επισκευή Δρόμων: Αυτό το έργο θα επικεντρωθεί στην ανανέωση του οδικού μας δικτύου, περιλαμβάνοντας επισκευή και αντικατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση στηθαίων.

Επισκευή Υποδομών Απορροής Νερού: Αυτό το έργο θα περιλαμβάνει την επισκευή, αντικατάσταση και βελτίωση των υποδομών απορροής νερού, σχάρες και φρεάτια.

Κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων επισκευών θα γίνει κάθε προσπάθεια να ελαχιστοποιηθεί, η διακοπή της κυκλοφορίας και η όποια δυσκολία για τους κατοίκους. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσα από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Μεγανησίου (Facebook & Instagram @meganisi.gov.gr)

Εκτιμούμε τη συνεργασία και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτών των εργασιών, καθώς προχωρούμε προς τη βελτίωση των υποδομών μας για το κοινό καλό.

Δήμος Μεγανησίου