Άπαντες την φοβούνται. Είναι αυτή που τους θωρεί από απόσταση (συνήθως μικρή) και αυτή που τους βάζει… τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Είναι γνωστό ότι οι πρωτοπόροι -και όχι μόνο- έχουν θέμα με την ΑΕ Πρέβεζας. Αυτή γκρέμισε από το ρετιρέ τον Παλλευκάδιο, από τον οποίο έκοψε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.
Τι κι αν ο Παλλευκάδιος μπήκε στο γήπεδο με τις θύμησες της μοναδικής φετινής του ήττας (που σημειώθηκε στο ίδιο γήπεδο). Τι κι αν ο Παλλευκάδιος κουβαλούσε το “πρέπει” που έχει στις πλάτες του ένας πρωτοπόρος. Οι φιλοξενούμενοι εισήλθαν στο ματς φουριόζοι. Στο πρώτο 25λεπτο έκαναν ότι ήθελαν. Κυριάρχησαν. Δημιούργησαν ευκαιρίες, το γκολ όμως τους έλειψε. Κεφαλιά του Χ.Ζ. Κοκόλη, προσπάθειες του Πετούση και του Χ.Σ. Κοκόλη, καμία δεν βρήκε δίχτυα.
Η ΑΕΠ έως τότε είχε παθητικό ρόλο. Στο 29′ το σκηνικό άλλαξε. Σπυράκος στον Κολοβό, αυτός σουτ από θέση μέσα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στον Καταγή και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Τρανουλίδη (1-0). Οι του Παλλευκάδιου… μούδιασαν. Όχι για πολύ βέβαια. Πήραν και πάλι τον έλεγχο, ωστόσο η επιθετικότητά τους δεν ήταν όμοια με αυτή του πρώτου ημιώρου.
Το σκηνικό στο ξεκίνημα της επανάληψης όμοιο. Οι προσπάθειες του Παλλευκάδιου καρποφόρησαν στο 53′. Ο Καλογέρης με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 και το ματς ξεκίνησε και πάλι από την αρχή. Το γκολ στη συνέχεια αναζητήθηκε και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν πιο κοντά σε αυτό, ενώ ο Παλλευκάδιος το κυνήγησε με τρόπο ανορθόδοξο, αφού η θέληση για την επίτευξη της νίκης, τον έκανε να χάσει την υπομονή του. Ο Ντόντης στο 64′ ανάγκασε τον Τρανουλίδη να πει “ευχαριστώ” στο δοκάρι του που στέρησε από τους γηπεδούχους την χαρά του γκολ. Ακολούθησε στο 66′ η αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) για τον Κάτσανο, γεγονός που δεν κόστισε στην ΑΕΠ, αφού η εξαργύρωσή του δεν έγινε με τον σωστό τρόπο από τον Παλλευκάδιο.
Διαιτητικό τρίο: Μπαΐλης, Π. Φραγκούλης, Τζίμας
ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Α. Μπέκας): Λιόντος, Κουτρούμπας, Π. Ζέρης, Ζιώγκας (31′ Ντόντης), Κάτσανος, Πανταζής, Κόκκαλης (71′ Α. Τουλκερίδης), Β. Τουλκερίδης, Ζέρης, Σπυράκος, Κολοβός
ΠΑΛΛEΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Στεριώτης, Καταγής, Βλάχος, Καλογέρης, Χ.Ζ., Καλογέρης (88′ Νάνος), Φλούδας, Πετούσης, Ορφανός, Χ.Σ. Κοκόλης (57′ λ.τ. Θεράπος).

πηγή φωτό: atpreveza.gr