ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΩΡΩΠΟΣ = 0-0

Οι δύο προπονητές, Πάνος Πολίτης και Θωμάς Βασιλειάδης, μιλώντας στο lefkadaweb.gr κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα: “Ο Τηλυκράτης είχε την υπεροχή, ωστόσο και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν αλλά και να χάσουν”. Η συνταγή των λευκών ισοπαλιών βγήκε και πάλι στο προσκήνιο. Η μπάλα δεν έκανε το χατίρι σε κανέναν. Περισσότερες ευκαιρίες είχε ο Τηλυκράτης, πιο κλασσικές όμως μπορούν να χαρακτηριστούν αυτές του Ωρωπού. “Οι παίκτες μου πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους” σημείωσε ο Πάνος Πολίτης, φωτογραφίζοντας το πρόβλημα του Τηλυκράτη, που σύμφωνα με τον προπονητή του αναζητά την “μεγάλη” νίκη που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά και θα επιτρέψει στους παίκτες να απελευθερωθούν. Όσο δεν γίνεται αυτό, τόσο η ομάδα θα μοιάζει… μαγκωμένη.
Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Στο 40′ ο Μακρυγιάννης πήρε την μπάλα σε πλάγια θέση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να χειριστεί καλά την φάση, ενώ στο 42′ ο Διαμάντης έγινε απειλητικός, έχασε όμως την ευκαιρία για το 0-1. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού, ο διαιτητής όμως άφησε το ματς να εξελιχθεί.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τηλυκράτης αύξησε την πίεσή του, παρ’ όλα αυτά τον δρόμο προς τα δίχτυα δεν τον βρήκε. Η κεφαλιά του Α. Λούζι έφυγε άουτ, ενώ ίδια ήταν και η κατάληξη της φάσης με πρωταγωνιστή τον Βλάχο. Στο 80′ ο Καταγής ευρισκόμενος μέσα στην μεγάλη περιοχή προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από αντίπαλό του, αυτή άλλαξε πορεία σε χέρι αμυντικού, ωστόσο ο διαιτητής και πάλι άφησε το ματς να εξελιχθεί. Στο 90′ από παράλληλη σέντρα του Μπρούβα, ο Διαμάντης δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του, ενώ ακολούθησε δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στον Ρόνι Λιάσκο που άφησε τον Ωρωπό με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο των καθυστερήσεων.
Διαιτητικό τρίο: Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντίνου, Γκούμας
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής, Α. Λούζι, Ρ. Λούζι, Βάλβης (21′ λ.τ. Παππάς (75′ Θειακός)), Περιστέρης, Κτενάς, Βλάχος, Μακρυγιάννης, Καλογερής.