ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ – ΛΟΥΡΟΣ = 0-4
Τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών που μετρούσε από τις 29 Νοεμβρίου έβαλε ο Θρίαμβος Λούρου, που έφυγε με το “τρίποντο” από την έδρα του ΠΑΣ Σφακιωτών. Οι παίκτες του ΠΑΣ γνώρισαν δεύτερη εντός έδρας ήττα σε δύο αγωνιστικές, κάνοντας έτσι ακόμη πιο δύσκολη την ζωή τους ενόψει του Β’ Γύρου που ξεκινάει το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης (7/1).
Οι φιλοξενούμενοι με καλά τελειώματα μπροστά από τον Παππά, έδειξαν λιγότερο επηρεασμένοι από την διακοπή της μιας εβδομάδας και πήραν εύκολα αυτό που έψαχναν χάρη κυρίως και στο σχετικά γρήγορο γκολ που σημείωσαν (στο 17′ με προσπάθεια του Ζάχου έγινε το 0-1). Η συχνότητα των επισκέψεων των παικτών της γηπεδούχου ομάδας στην εστία του Λώλη δεν ήταν η απαιτούμενη για την αλλαγή των δεδομένων, με αποτέλεσμα στο 52′ (ο Ράπτης σημείωσε το 0-2) η κατάσταση να γίνει πιο άσχημη για τους γηπεδούχους. Με τον Νίκου στο 62′ ο Λούρος έφτασε στο 0-3, ενώ ακολούθησε κεφαλιά του Βουλγαρίδη στο δοκάρι της εστίας του Λώλη. Στο 74′ ο Νίκος Μπόμπορης που πέρασε στο ματς ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 0-4, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία να μειώσουν σε τετ α τετ με τον Βασιλάκη.
Διαιτητικό τρίο: Ρίππης, Κωνσταντίνου, Πάτσης
ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ (E. Μάλφας): Παππάς, Καρύδης, Βουλγαρίδης, Σ. Βακουφτσής, Σερδινιάρης, Κάλλιας, Ζάτσε, Σταύρακας (64′ Πολυδωρόπουλος), Κτενάς (77′ Βασιλάκης), Ε. Λάζαρης (63′ Γ. Γαζής), Ι. Βακουφτσής.