ΣΙΝΩΠΗ – ΚΑΡΥΑ = 2-2
Κόντρα σε γνωστά αλλά και απρόσμενα προβλήματα, ο Α.Ο. Καρυάς πήρε έναν παληκαρήσιο βαθμό στο ΔΑΚ Ζαλόγγου, στο ντέρμπι των ομάδων της ουράς του βαθμολογικού πίνακα. Η Σινώπη που προέρχονταν από το σημαντικό “διπλό” στην Βόνιτσα, φάνταζε ως το φαβορί της αναμέτρησης λόγω κυρίως της έδρας της. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, απέδειξαν για πολλοστή φορά πως όταν δεν καταθέτεις τα “όπλα” και παλεύεις για 90 λεπτά, όλα μπορούν να γίνουν. Με ψυχή και πολύ αγώνα, οι 10 παίκτες της Καρυάς γύρισαν το ματς, απέτρεψαν την ήττα και πήραν τον βαθμό που τους διατήρησε στην ίδια απόσταση από την Σινώπη, κάτι που τους αφήνει ελπίδες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Πέρα πάντως από τις απουσίες βασικών παικτών τους, οι φιλοξενούμενοι στερήθηκαν και την παρουσία “μικρών” σε ηλικία αθλητών (“μικροί” στην ενδεκάδα ήταν ο Ηλιόπουλος και ο Μπουρσινός, ο τραυματισμός του πρώτου όμως στο 45′ άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο). Η Σινώπη προηγήθηκε με σουτ στο 26′ (1-0) και έφτασε στο 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 45′ (ανατροπή από τον Ι. Αραβανή). Πριν την σωστή υπόδειξη του πέναλτι, η Καρυά είχε ζητήσει και αυτή πέναλτι, το οποίο ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε (για χέρι αμυντικού). Η Καρυά αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και με σουτ βολέ του Π. Χαλκιόπουλου εκτός περιοχής στο 75′ μείωσε σε 2-1, ενώ με τον ίδιο σκόρερ, έπειτα από νέο σουτ στο 84′, σημειώθηκε το τελικό 2-2.
Διαιτητικό τρίο: Τριανταφύλλου, Μαυροκέφαλου, Κώτσης
ΚΑΡΥΑ (Κ. Παπαδόπουλος): Δ. Κορφιάτης, Μπουρσινός, Γούλας, Χ. Σάντας, Ι. Αραβανής (58′ Σωτηρόπουλος (89′ λ.τ. Τσαβαλάκογλου)), Π. Κορφιάτης (65′ Ε.Δ. Κατωπόδης), Π. Χαλκιόπουλος, Παππάς, Σκέμπη, Ε.Α. Κατωπόδης, Ηλιόπουλος.