Τα γκολ από μόνα τους δεν είναι αρκετά για να δώσουν νίκες. Αυτό που απαιτείται είναι και το “μηδέν” παθητικό. Ο Τηλυκράτης που ολοκλήρωσε ένα ακόμα ματς χωρίς να δεχτεί γκολ, χάρη στο “χρυσό” γκολ του Μαρυγιάννη, πήρε νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής αξίας. Το Καναλάκι που έπαιξε χωρίς Ι. Τζίμα, Γκόλια και Στάικο, έδειξε και σε αυτό το ματς ότι πέρα από το αγωνιστικό πρόβλημα, έχει και θέμα ψυχολογίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι μεταξύ 15′ και 45′. Πέτυχαν ένα γκολ, έχασαν πέναλτι και γενικά έδειξαν πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο 45λεπτο το Καναλάκι ανέβασε την απόδοσή του, βρήκε τις ευκαιρίες που ήθελε, ωστόσο τις πέταξε στα… σκουπίδια με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Τηλυκράτης πήρε αυτό που ήθελε, αφού απέφυγε να “πληρώσει” για τα λάθη του. Λάθη που μπορούν να διορθωθούν μέσω των προπονήσεων, το οποίο αν γίνει θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο αυτή την ομάδα που δείχνει ότι έχει δυνατότητες, αλλά και ότι μπορεί να γίνει καλύτερη.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
21′ Σέντρα σουτ του Περιστέρη, ο Μακρυγιάννης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ πέτυχε το 1-0 (στην φωτό οι πανηγυρισμοί με μπροστάρη τον σκόρερ).
25′ Ο Μήτσης βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός της περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μακρυγιάννης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα χέρια του Καραπιπέρη.
43′ Ατομική προσπάθεια του Καλογερή, η μπάλα σταμάτησε στον Καραπιπέρη.
53′ Ο Τσούγκαρης μόνος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ.
62′ Πλασέ του Μακρυγιάννη άουτ.
64′ Από φάουλ του Λουκούμη, ο Μήτσης επιχείρησε το πλασέ που έστειλε την μπάλα άουτ.
76′ Ο Σκιαδάς ενήργησε σωτήρια σε προσπάθεια του Κωνσταντίνου και κράτησε το “μηδέν”.
Διαιτητικό τρίο: Ν. Ρούσσος, Τσόγκας, Σφονδύλη
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Θ. Λιόλιος): Σκιαδάς, Σ. Καταγής, Θειακός (84′ Ρεκατσίνας), Ρ. Λούζι, Α. Λούζι, Βρεττός, Περιστέρης, Κτενάς, Μακρυγιάννης (88′ Παππάς), Αρ. Βλάχος (56′ Παπαδόπουλος), Καλογερής.
ΚΑΝΑΛΑΚΙ (Δ. Μουρούτης): Καραπιπέρης, Κώστας, Μυρτάι, Μπάκας, Μήτσης, Παππάς, Λουκούμης, Τσούγκαρης, Ζάκκας (77′ Νόνας), Νταής, Α. Τζίμας (46′ Κωνσταντίνου).