Μέτα από 64 χρόνια λειτουργίας μιας παραδοσιακής οικογενιακής ταβένας από πάππου προς πάππου , κρατώντας την παράδοση της Λευκαδάς ζωντανή , κατεβάζει ρόλα .
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Λευκαδίτες που μας στήριξαν , τους χιλιάδες πελάτες διάσημους και μη , που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την ταβέρνα , γεύτηκαν τα σπιτίκα φαγήτα της και διασκέδασαν με την ζωντανή μουσική δίνοντας ζωή στο γραφίκο αυτο στένο της Λευκαδας.
Ευχαριστουμε ιδιαιτερα τον κ. Θαναση Σιδερη που με την καλλιτεχνίκη του φυση και τις συμβουλές του μας βοηθησε να διατηρησουμε το παραδοσιακο χρωμα της Λευκαδας στην ταβέρνα μας, καθως επίσης και ολους τους κατοικους της οδου Βερροιωτη που μας “ανέχτηκαν” ολα αυτα τα χρονια .
Ευχαριστούμε τους επικρητές μας που μας έκαναν καλύτερους και ποίο δυνατούς , ζητάμε συγνώμη αν κάποιοι δυσαρεστήθηκαν άθελα μας
Και τέλος σε οσους χτυπιόντουσαν τα τελευταία 3 χρόνια οτι θα μας κλείσουν τους λέμε οτι χάσανε , το κλεινούμε μόνοι μας διότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε την άσχημη και ρυτιδιασμένη φάτσα τους ….. και τους τονίζουμε ότι πολλοί προσπάθησαν κατά καιρούς να κλείσουν αυτή την ταβέρνα αλλά δεν τα κατάφεραν δίοτι ο Νίκος Ρεγάντος (παππούς) την άνοιξε και μόνο ο Νίκος Ρέγαντος (εγγονός) εχει δικαιωμα να την κλείσει .
Αλλάζουμε σελίδα και τα καλύτερα έρχονται !!!!
Με τίμη
Η Οικογένεια Ρεγάντος