Στο εικονικό Παρίσι η μόδα είναι ίδια με του Μιλάνου, αλλά εδώ παρουσιάζεται περιτυλιγμένη σε ωραίο πακέτο. Τα μαγαζιά με αποκορύφωμα τα πολυκαταστήματα Galleries  Lafayettes και Printemps προσφέρουν ένα υπερθέαμα στις βιτρίνες τους.
Κυριολεκτικά συναγωνίζονται ποιά βιτρίνα θα έχει τη μεγαλύτερη πρωτοτυπία, ποιά θα προκαλέσει αίσθηση. Τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα αντικείμενα  έρχονται δεύτερα σε ένα κόσμο που η εικαστική παρουσίαση υπερβαίνει την ίδια τη μόδα!
Το Printemps έχει φορέσει τα γιορτινά του ανακατεύοντας τα χρώματα και τις ιδέες του σχεδιαστή Kenzo, που είναι γνωστός για την πρωτοτυπία του και τις χρωματικές ανατροπές του.
Οι GalleriesLafayettes το παίζουν αμερικάνικα παρουσιάζοντας τα δετά, βαθυντέκολτα φουστανάκια της Diane Von Furstenberg, που έχει αναδείξει το βαθύ τρίγωνο μέχρι στήθους καθώς και τα φουστάνια που δένουν σαν φάκελλοι.
Οσον αφορά στο LouisVuittonκαι φέτος πρωτοτυπεί με τσάντες που έχουν μεγάλο όγκο και πολλά χρώματα, ενώ ο Diorπροσπαθεί να καινοτομήσει παρουσιάζοντας γόβες που μόνο ο νταναϊσμός θα μπορούσε να ανεχθεί.
Στην οδό Faubourgh  StHonoreκάθε οίκος μόδας παρουσιάζει στις σχετικά άνετες βιτρίνες του τις προτάσεις για το χειμώνα. Παρατήρησα ογκώδη παλτό, φούστες σε Αλφα γραμμή, χοντροκομμένα παπούτσια και ασημί στα αξεσουάρ της νέας κολεξιόν.
Ξεχωρίζει η Channel που έχει καταθέσει τα υπέροχαπολύχρωμα ταγιέρ της, τα εικονικά κλασσικά ενδύματα της γυναικείας ματαιοδοξίας.
Πάντως, Παρίσι-Μιλάνο σημειώσατε 1!!!
Justinaki