Μετά τα δύο εντός έδρας ματς (με Λιβαδειά και Φίλιππο Βέρ.) και τις ισάριθμες νίκες, η Δόξα θα φύγει εκτός Λευκάδας για να αντιμετωπίσει το Λαύριο. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης προετοίμασε τους παίκτες για την έβδομη “μάχη” του πρωταθλήματος, που με βάσει τον βαθμολογικό πίνακα πρόκειται για την πιο δύσκολη μέχρι τώρα μακριά από το νησί, καθώς η Δόξα θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα που οδηγεί την… κούρσα.
Οι αθλητές της Δόξας δούλεψαν με απόλυτη συγκέντρωση για το σαββατιάτικο ματς και το μυαλό τους είναι στο πως θα κατακτήσουν το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα πέρα από την έδρα τους. Ο κόουτς που μετά την σχετική… βιντεοθεραπεία ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Λαυρίου στους παίκτες του, περιμένει να δει μια Δόξα βελτιωμένη σε σχέση με το τελευταίο εκτός έδρας ματς, αυτό στο Ψυχικό.
Το στοίχημα για τον προπονητή της Δόξας, Γιώργο Ζαφειρούδη, είναι να πείσει τους παίκτες του να παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτός ο στόχος μοιάζει εύκολος σε κάποιους, στο Ψυχικό όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού το κακό ξεκίνημα επηρέασε τους αθλητές που δεν έδειξαν σημάδια ανάκαμψης σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Ζητούμενο λοιπόν, είναι η ενέργεια σε άμυνα και επίθεση όποια κι αν είναι η εξέλιξη του ματς και φυσικά η υπομονή. Άλλωστε ένα ματς δεν τελειώνει ποτέ στο 10′, το 20′, το 30′.
Η αποστολή της Δόξας θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής για την Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει. Το ματς στο Λαύριο αναμένεται να παρακολουθήσουν και αρκετοί φίλοι της ομάδας που διαμένουν στην πρωτεύουσα, κάτι που γίνεται σχεδόν σε όλα τα ματς της Δόξας που διεξάγονται στην Αττική. Να σημειώσουμε τέλος ότι το διαιτητικό τρίο αποτελείται από τρεις ρέφερι Α1 Κατηγορίας. Πρόκειται για τον Δημήτρη Τζαφλέρη (Συνδ. Μαγνησίας), τον Γιώργο Κατραχούρα (Συνδ. Κρήτης) και τον Βαλάντη Κοντίλη (Συνδ. Χίου).