Ήταν το πρόσωπο της ημέρας στην Α’ Κατηγορία. Πέντε γκολ από έναν ποδοσφαιριστή σε ένα 90λεπτο δεν βλέπουμε συχνά. Για να το πούμε καλύτερα, το κατόρθωμα αυτό το βλέπουμε σπάνια. Ο Παύλος Μακρυγιάννης (δεξιά στην φωτό, με τον συμπαίκτη του Γιώργο Καταγή), ο τελευταίος παίκτης που εντάχτηκε στο ρόστερ του Τηλυκράτη, αυτός που καλά καλά δεν γνωρίζει ακόμα τα ονόματα των συμπαικτών του, βρήκε δίχτυα πέντε φορές. Ο άνθρωπος-γκολ της λευκαδίτικης ομάδας, που μπήκε φουριόζος στα επίσημα ματς, μίλησε στο lefkadaweb.gr για το κατόρθωμά του στο γήπεδο Ζαλόγγου, ενώ τοποθετήθηκε και για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο το Καναλάκι. Η μίνι συνέντευξη με τον Παύλο Μακρυγιάννη.
Ερ.: Το ντεμπούτο σου μπορεί να χαρακτηριστεί φανταστικό. Σίγουρα δεν περίμενες κάτι τέτοιο.
Απ.: Είχα ακούσει ότι παίζαμε με μια εύκολη για τις δικές μας δυνατότητες ομάδα. Θέλαμε να ανοίξουμε γρήγορα το σκορ για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα, κάτι που έγινε. Στη συνέχεια παίξαμε καλά και έτσι ήρθαν και τα υπόλοιπα γκολ, αφού έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Όσο για εμένα, με βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου για να φτάσω στην επίτευξη των πέντε γκολ, που πιστεύω ότι ήταν αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς. Εγώ ήθελα να κάνω ένα καλό ντεμπούτο και νομίζω ότι τα κατάφερα με ιδανικό τρόπο.
Ερ.: Τα πέντε γκολ δείχνουν ότι υπήρξε καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες σου. Έχει βρεθεί η καλή χημεία μεταξύ σας τόσο νωρίς ή θεωρείς ότι απλά ήταν θέμα ημέρας;
Απ.: Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα, άρα δεν νομίζω ότι έχει βρεθεί από τώρα η κατάλληλη χημεία μεταξύ μας. Πιστεύω ότι θέλουμε χρόνο για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.
Ερ.: Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;
Απ.: Στόχος μου είναι να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Από εκεί και πέρα να παλέψω για να δώσω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα, ώστε με το καλό να ανέβω και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ερ.: Μπροστά υπάρχει ντέρμπι (με το Καναλάκι) που απαιτεί άλλη διαχείριση. Εσύ δεν γνωρίζεις πράγματα για τον αντίπαλο, ωστόσο ένα ντέρμπι και μάλιστα εντός έδρας, τι απαιτεί πέρα από συγκέντρωση;
Απ.: Όπως ανέφερα και πριν έχουμε πολύ καλή ομάδα. Αγωνίζονται σε αυτή πολλά έμπειρα παιδιά και θεωρώ πως αν προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας και δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, με τις οδηγίες του προπονητή μας δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα να κερδίσουμε και να φτάσουμε σε ένα ακόμα “τρίποντο”.