Η απόκτησή του συζητήθηκε όσο λίγες στην φετινή μεταγραφική περίοδο. Από τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ, στην Δόξα και τα Βαρδάνια. Ο Γιώργος Αποστολίδης αποδέχτηκε την πρόταση των διοικούντων την λευκαδίτικη ομάδα με στόχο να επιστρέψει μαζί της εκεί όπου πέρασε την προηγούμενη δεκαετία ως παίκτης. Στα γήπεδα της Α1. Το όραμα των ανθρώπων της διοίκησης και το ρόστερ της ομάδας έπεισαν τον έμπειρο πλέι μέικερ να πει το “ναι” και να γίνει κάτοικος του νησιού. Λίγο μετά την κουραστική απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, ο 30χρονος αθλητής μίλησε στο lefkadaweb.gr για την επιλογή του, ενώ έκανε αναφορά και στο ματς της πρεμιέρας (Σάββατο 11/10/14, ώρα 17.00′ στο Κλειστό της πόλης), όπου η Δόξα θα υποδεχτεί την ομάδα του Αρκαδικού. Η συνέντευξη με τον Γιώργο Αποστολίδη έχει ως εξής:
Ερ.: Τι σε ώθησε στο να πεις το “ναι” στην πρόταση της Δόξας;
Απ.: Παράλληλα με τις ατομικές μου προπονήσεις, το προηγούμενο διάστημα κύλησε με αναμονή για τον ερχομό μιας καλής πρότασης από την Α1. Μίλησα με κάποιες ομάδες, δεν θεώρησα όμως ελκυστικές τις προτάσεις που μου έγιναν και στη συνέχεια ακολούθησε η προσέγγιση από την Δόξα. Στις συζητήσεις με τους διοικούντες διαπίστωσα ότι έχουν όραμα, ενώ είδα ότι η ομάδα είναι αξιόλογη. Πιστεύω ότι με την έλευσή μου να γίνει πιο δυνατή και να καταφέρουμε έτσι να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση.
Ερ.: Το… δρομολόγιο από την Α1 προς την Α2 το σκέφτηκες πολύ;
Απ.: Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου χρονιά που θα παίξω στην Α2, πιστεύω όμως ότι το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, εγώ όμως με την ικανότητα και την ποιότητά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Η Δόξα διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες με θητεία τόσο στην Α1, όσο και στην Α2, έτσι και εγώ επέλεξα να γίνω μέλος αυτού του παζλ για να βοηθήσω το σωματείο να πετύχει τους στόχους του.
Ερ.: Στην πρεμιέρα η Δόξα θα υποδεχτεί μια ομάδα έμπειρη που έχει και αυτή τον ίδιο στόχο. Πέρα από το άγχος που κρύβει το πρώτο ματς, ποιο πιστεύεις ότι είναι το καθοριστικό στοιχείο που μπορεί να κρίνει το ντέρμπι;
Απ.: Το σαββατιάτικο ματς είναι από μόνο του δύσκολο, το γεγονός όμως ότι πρόκειται για την πρεμιέρα το κάνει ακόμη δυσκολότερο. Ο Αρκαδικός είναι μια ομάδα με τους ίδιους με εμάς στόχους, με καλούς και έμπειρους παίκτες. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, δουλεύουμε όμως πολύ καλά και οι συμπαίκτες μου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα, άλλωστε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας, αποτελεί για εμάς ένα επιπλέον λόγο για να κυνηγήσουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.
Ερ.: Στον τομέα της προσαρμογής, πιστεύεις ότι θα σου πάρει καιρό να βρεθείς με τους συμπαίκτες σου;
Απ.: Θέλω λίγο ακόμα για να βρω τα πατήματά μου και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Δεν θα μας πάρει πολύ διάστημα, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Γρήγορα θα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση για να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου.