Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισκέφθηκε την Τρίτη τον Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Βεργίνη, στο Δημαρχείο προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές και αναμνήσεις από το πολιτικό παρελθόν, αλλά και για να συζητήσουν για το νέο πολιτικό βήμα του κ. Βεργίνη ως νέου Δημάρχου Λευκάδας.

Οι δύο πολιτικοί άνδρες συνδέονται από μια φιλία και μια σημαντική πορεία στον πολιτικό βίο. Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για μια φιλική και προσωπική συνάντηση, αλλά ο Δήμαρχος Λευκάδας δεν παρέλειψε να τον τιμήσει με μια πλακέτα και διάφορα παραδοσιακά δώρα της Λευκάδας.

Το παρών έδωσε ένα μεγάλο μέρος των υπαλλήλων, καθώς και όλοι οι Αντιδήμαρχοι. Ο κ. Βεργίνης, στη σύντομη τοποθέτησή του, μίλησε για τον κ. Αβραμόπουλο και τη σημαντική πορεία του στην πολιτική. Εντυπωσιασμένος, ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε και με τα κρασιά της Λευκάδας και ιδιαίτερα με το κρασί “Καρσανίκος”, το οποίο θα απολαύσει μαζί με τα άλλα  δώρα.

Δεμένος και ενθουσιασμένος με τη Λευκάδα δηλώνει ο κος Αβραμόπουλος, αλλά και ιδιαίτερα συνδεδεμένος με τον κ. Βεργίνη, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει έρθει μόνο για να προσφέρει. Έχει ζήσει τον σεβασμό και την αναγνώριση από όλους, αφού έχει υπηρετήσει ως στυλοβάτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει διοικήσει μεγάλους οργανισμούς της χώρας και τώρα ήρθε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο του. Παράλληλα, ο κος Αβραμόπουλος ζήτησε από όλους να στηρίξουν αυτήν την ευκαιρία που έχει η Λευκάδα, υποσχόμενος εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αβραμόπουλος, παρά τη δήλωσή του ότι λατρεύει τη Λευκάδα, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι έχουν σημειωθεί πολεοδομικά “εγκλήματα” σε ένα τόσο όμορφο νησί, ενθαρρύνοντας μας να εξετάσουμε αυτό το θέμα προσεκτικά… Food for thought λοιπόν….