Την ιστορία μου με τις τσάντες δεν την έχω αφηγηθεί. Και δεν είναι του παρόντος, όμως  τρέφω παιδιόθεν μια απέραντη λατρεία γι αυτό το γυναικείο αξεσουάρ, που καταντάει κανονικό πάθος.
Δηλαδή περιμένω με πραγματική αγωνία να δώ τις νέες κολεξιόν των οίκων αξεσουάρ (δεν πείθομαι απο τις τσάντες των οίκων μόδας-τις θεωρώ παρεπόμενα πλην της Chanel) , ανοίγω τα περιοδικά και πραγματικά αναλύω με περισσή σοβαρότητα τα νέα μοντέλα. Γουστάρω , θυμώνω, εκνευρίζομαι αναλόγως του ντιζάιν.
Πρέπει να πώ ότι οι λατρείες μου ήταν και παραμένουν οι τσάντες Gucci, Hermes, Prada . Τελευταία στον κατάλογο προστέθηκαν και οι MiuMiu, που αποτελείτην πιό χίπ σειρά της Prada. Η αγάπη προέκυψε καθώς η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του γνωστού οίκου αξεσουάρ της Ιταλίας, κυρία  MiucciaPrada, αποφάσισε να χωρίσει τις τσάντες σε βαρετές (Prada) και σούπερ δελεαστικά μοδάτες (MiuMiu).
Φέτος , λοιπόν, ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά παρατήρησα τα εξής: Η Gucci επανέρχεται δυναμικά στην προτίμησή μου γιατί έχει επιλέξει να παίξει με ασφάλεια τα ωραία συνατά στοιχεία του λόγκο της και του ντιζάιν της.
Η Prada επιστρέφει στην εποχή της θείτσας, με κάτι σχέδια που κάνουν μόνο για βαρύ γεροντοκορισμό (με την έννοια της συντήρησης και όχι του γάμου)
Η Hermes προσφέρει την Kellybag σε πολλά νέα καλοκαιρινά χρώματα, με την παραγγελία να καταφθάνει μετά απο ένα χρόνο αναμονής.
Η LouisVuitton αντιγράφει με απίστευτο θράσος τα φελιά της Chanel, προσθέτοντας κάποια στοιχεία ιπποτικής πανοπλίας.
Η Channel, αφού έκανε διόφορες διαδρομές σε κουρελοτσάντες, τσάντες απο τζίν και άλλα, επέστρεψε επίσης στα ωραία κλασικά της σχέδια, τα οποία κυκλοφορούν σε εξαιρετικά μοδάτα καλοκαιρινά χρώματα. Το ροζ κυριαρχεί στη νέα κολεξιόν.
Εγώ φέτος τα δίνω όλα για τη MiuMiu, που ανάμεσα στο ρόζ, το παιδικό γαλάζιο και το μπεζ , απογειώνει τις στυλιστικές μου επιλογές.Πρωτοτυπία, ομορφιά, μπιτάτα μοντέλα για νεανικά γούστα!
Καλό καλοκαίρι και μην ξεχνάτε, η τσάντα υπογράφει το στύλ της κάθε γυναίκας.