ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ = 2-1

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Με την ψυχολογία του στα καλύτερά της μετά το σπουδαίο “διπλό” στο Θεσπρωτικό, ο Οδυσσέας ξεπέρασε με “τρίποντο” και το εμπόδιο του Ερμή Καναλίου. Οι παίκτες του Χρήστου Βάννα ευτύχησαν να πετύχουν δύο γκολ πολύ νωρίς, στην συνέχεια προχώρησαν αδικαιολόγητα σε… κατέβασμα ταχύτητας, γεγονός που επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του βαθμού μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον αμυντικό Μάκη Γεωργάκη, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις νίκησε τον τερματοφύλακα του Καναλίου πετυχαίνοντας δύο πολύ όμορφα γκολ και βάζοντας από νωρίς σε ρόλου κυνηγού την επικίνδυνη ομάδα του Καναλίου που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει χάσει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.

Με γκολ για όσκαρ στο 6ο λεπτό σημειώθηκε το 1-0, αφού η μπάλα που έφυγε από το πόδι του Γεωργάκη έξω από την περιοχή κατέληξε στο “Γ” της εστίας του Καναλίου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, στο 16′, ο Γεωργάκης βρήκε για δεύτερη δίχτυα (2-0). Μετά τα γρήγορα γκολ οι παίκτες της ομάδας του Νυδρίου χαλάρωσαν, δεν έβγαλαν μεγάλες φάσεις, με αποτέλεσμα να επέλθει εκνευρισμός που δυσκόλεψε το έργο τους. Οι φωνές του Δημ. Θώδη βελτίωσαν την εικόνα των παικτών του Καναλίου στην επανάληψη και στο 77′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην μείωση του σκορ (2-1). Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, δίνοντας έτσι την έβδομη νίκη στον Οδυσσέα, ο οποίος έφτασε τους 22 βαθμούς και βρίσκεται πάντα εντός της πεντάδας.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Χ. Βάννας): Στ. Κυριακίδης, Β. Κυριακίδης, Θειακός, Γεωργάκης, Αργυρός, Πολίτης (78′ Μανωλίτσης), Καλογέρης, Χρυσοβιτσάνος (74′ Ι. Γαζής), Καρτάνος (60′ Ν. Γαζής), Θεράπος (84′ Βάννας), Σταύρου.