Η ανάγκη κατάκτησης βαθμών σε εκτός έδρας ματς είναι ούτως ή άλλως μεγάλη σε μια τέτοια διαδικασία. Πόσω μάλλον από την στιγμή που η πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου δεν ήταν αυτή που έπρεπε για τον Τηλυκράτη, με την απώλεια δύο βαθμών στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το “τρίποντο” που ήρθε στο πρώτο εκτός έδρας ματς της διαδικασίας, σε αυτό με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό, μπορεί να χαρακτηριστεί “ανακουφιστικό και επιτρέπει στην ομάδα της Λευκάδας να βλέπει με άλλο μάτι την συνέχεια, αφού πλέον η πίεση δεν είναι όμοια με αυτή που υπήρχε μεταξύ πρώτης και δεύτερης αγωνιστικής των μπαράζ.

Στο ματς που δημιουργήθηκαν λιγοστές καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Τηλυκράτης που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το πρώτο μέρος και κινδύνεψε μόνο από κάποιες αντεπιθέσεις των γηπεδούχων, κατάφερε να προηγηθεί σε ένα καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης, χρονικό σημείο. Το γκολ που σημειώθηκε δύο λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, επέτρεψε στους παίκτες του Ανδρέα Παντζιαρά να συγκεντρωθούν με περισσότερη ηρεμία στο δύσκολο έργο τους, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοί τους να μην απειλήσουν τον Σκιαδά στο δεύτερο 45λεπτο. Το τριπλό σφύριγμα του αλάνθαστου διαιτητή Πουλημά από την Κέρκυρα, έφερε τα πανηγύρια των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και των περίπου 100 φίλων του Τηλυκράτη που βρέθηκαν στην κερκίδα.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

12′ Ο Καμμένος ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση δεν βρήκε καλά τη μπάλα που έφυγε άουτ.
23′ Ο Ορφανός εκτέλεσε κόρνερ, ο Κτενάς με κεφαλιά έδωσε στην μπάλα πορεία προς την γωνία του τέρματος, ωστόσο ο Καζανάς απομάκρυνε με το σώμα. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ιασωνίδης επιχείρησε σουτ, με τον Ανρεόπουλο να αποκρούει.
24′ Σουτ του Μιχαλόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Σκιαδάς.
30′ Σουτ του Δημουλιά έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
33′ Ο Ορφανός σούταρε, η μπάλα κατέληξε άουτ.
36′ Σουτ του Πιστιόλη δεν βρήκε στόχο.
40′ Σουτ του Μακρυγιάννη, η μπάλα πέρασε άουτ.
44′ Ο Δημουλιάς εκτέλεσε από θέση πλάγια αριστερά το φάουλ που κέρδισε ο Σιδέρης. Ο Ανδρεόπουλος δεν έκανε σωστή εκτίμηση της πορείας της μπάλας, έδιωξε με γροθιές και η μπάλα βρήκε στον αρχηγό της ομάδας του, Καλαβρουζιώτη και κατέληξε στα δίχτυα για να σημειωθεί το 0-1.
63′ Σουτ του Δημουλιά, δεν βρήκε στόχο.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Δ. Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Ανδριτσόπουλος, Φλέγγας, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Ψυχογιός (65’Αδραχτάς), Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος (75′ Θανασιός), Καμμένος (54′ Καραγιάννης).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Σκιαδάς, Βρεττός, Σ. Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Ορφανός (72′ Γ. Καταγής), Περιστέρης (82′ Γ. Γεωργάκης), Κτένας, Μακρυγιάννης, Σιδέρης (59′ Ι. Γεωργάκης), Δημουλιάς.

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

1η αγωνιστική

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΜΒΡΑΚΙΑ = 1-1

ΙΤΕΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ = 0-2

2η αγωνιστική

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ = 0-1

ΑΜΒΡΑΚΙΑ – ΙΤΕΑ = 4-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ

ΑΜΒΡΑΚΙΑ 4 Β. 5-4

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 4 Β. 2-1

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 3 Β. 2-1

ΙΤΕΑ 0 Β. 3-6