Προπονητή πήρε (Κυριάκο Παπαδόπουλο), παίρνει και παίκτες για να είναι έτοιμος να τα παίξει όλα για όλα στα πλέι άουτ, εκεί που θα δούμε τα τελευταία… επεισόδια για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Ο Α.Ο. Καρυάς προχώρησε στην ανακοίνωση τριών μεταγραφών με την ελπίδα να μεταμορφωθεί και να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια του “μαραθωνίου” της Α’ Κατηγορίας.
Η πρώτη μεταγραφή αφορά τον Αλέκο Βλάχο (φωτό), ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την “κολώνα” της ομάδας στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Ο 28χρονος μέσος στο πρώτο μισό της σεζόν ανήκε στο ρόστερ του Τηλυκράτη, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε πολύ λίγα ματς. Ο δεύτερος παίκτης είναι ένας ακόμη μέσος, που ακούει στο όνομα Χρήστος Νταλιάρδας. Ο συγκεκριμένος παίκτης προέρχεται από τα Παλιάμπελα και είναι 25 χρόνων. Ο Γιάννης Καταγής που είναι επιθετικός, είναι το τρίτο πρόσωπο που συμπεριλήφθηκε στην πρώτη μεταγραφική ανακοίνωση του Α.Ο. Καρυάς. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση, είναι 32 ετών και μέχρι πρότινος έπαιζε στα πρωταθλήματα της Αχαϊας.
Οι κινήσεις των διοικούντων την ομάδα δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αναμένονται κι άλλες μεταγραφές έμπειρων παικτών.