Ελάχιστοι τον αντιλήφθηκαν όταν σηκώθηκε για προθέρμανση. Όχι ότι περνάει απαρατήρητος, αλλά γιατί βρέθηκε δίπλα στο τέρμα εκείνο που συγκέντρωνε την ώρα εκείνη τα λιγότερα βλέμματα. Ο Παναγιώτης Στεριώτης, γνωστός σε όλο τον κόσμο ως “Κούλης”, στο 79′ της αναμέτρησης Παλλευκάδιος – Θεσπρωτικό, πήρε θέση δίπλα στην γραμμή του πλαγίου άουτ για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Ορφανό.
Όταν ο διαιτητής έδωσε το “ok”, ο Κούλης εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο σαν… σφαίρα. Το χειροκρότημα από μερίδα θεατών ήταν τόσο δυνατό που οι του Θεσπρωτικού αναζήτησαν την ταυτότητα της… σφαίρας. Στην πρώτη επαφή με την μπάλα, η ίδια μερίδα φιλάθλων, ξέσπασε: “Κούλης, Κούλης, Κούλης…”. Άπαντες σιγουρεύτηκαν. Ο Κούλης έχει fan club.
Το αν πρόκειται για τον πρώτο λευκαδίτη ποδοσφαιριστή που αποκτά fan club δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε όμως, είναι ότι πρόκειται για ένα club που έδωσε “χρώμα” στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η παρουσία του Κούλη πέρα από το ότι προκάλεσε γενικότερη… ανακατοσούρα εντός αγωνιστικού χώρου, “ζέστανε” την παγωμένη ατμόσφαιρα και την έκανε πιο ποδοσφαιρική. Κούλης είναι αυτός.

Όλα έτοιμα για την είσοδο...

Όλα έτοιμα για την είσοδο…

Σκέτο... άτι

Σκέτο… άτι

Ώρα για... χορευτικό

Ώρα για… χορευτικό

Έχοντας βάλει... όπισθεν

Έχοντας βάλει… όπισθεν

Στο πέρασμά του... όλοι πέφτουν

Στο πέρασμά του… όλοι πέφτουν

Κούραση...

Κούραση…

Και τα συγχαρητήρια. Μπράβο Μπάμπη, καλά τα πήγες...

Και τα συγχαρητήρια. Μπράβο Μπάμπη, καλά τα πήγες…