Δυναμικό ξεκίνημα στο μεταγραφικό παζάρι έκανε ο Οδυσσέας, ο οποίος ενέταξε στη δύναμή του τρεις ποδοσφαιριστές. Οι δύο από τους τρεις την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στην Πάλαιρο, στην ομάδα δηλαδή που “κυνηγάει” ο σύλλογος του Νυδρίου για να καταφέρει τον πολύ δύσκολο όπως μοιάζει στην παρούσα στιγμή, στόχο του πλασαρίσματος στην τριάδα του Α’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας που θα οδηγήσει στα πλέι οφ.
Ο πρώτος από τους παίκτες που αποκτήθηκαν από την Πάλαιρο είναι ο Σπύρος Τσακάλης που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ο οποίος έχει φορέσει και την φανέλα της Θύελλας Ελεούσας Ιωαννίνων, ενώ ο δεύτερος είναι ο επιθετικός Αποστόλης Πανταζής που κατά το παρελθόν έχει παίξει και στο Θύριο. Στον Οδυσσέα θα παίζει πλέον και ο Σπύρος Κούρτης (μέσος) που αποκτήθηκε από το Μαραντοχώρι, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε ο Φίλιππας Σκλαβενίτης που μέχρι πρότινος ήταν μέλος της Ακαδημίας του σωματείου.
Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να επισημοποιηθεί η απόκτηση δύο μικρών σε ηλικία αθλητών από ομάδα της Α’ Κατηγορίας, ενώ το ενδεχόμενο σύναψης συμφωνίας με έμπειρο παίκτη που αγωνίζονταν στο μεγάλο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Π-Λ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι προσθήκη έγινε και στο τεχνικό τιμ του σωματείου, αφού δίπλα στον Χρήστο Βάννα θα βρίσκεται ως άμεσος συνεργάτης ο Κώστας Κοψιδάς που ξεκίνησε την σεζόν δίπλα στον Θωμά Λιόλιο στην ομάδα του Τηλυκράτη.