ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ – ΠΑΡΓΑ = 2-3
“Κολλημένος” στους 6 βαθμούς παραμένει ο ΠΑΣ Σφακιωτών, ο οποίος υπέστη νέα ήττα στην έδρα του, αυτή την φορά από τον Απόλλωνα Πάργας. Οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν γρήγορα την εντός έδρας ήττα από το Καναλάκι και με το “τρίποντο” αυτό βρίσκονται πλέον σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Απόλλων προηγήθηκε τρεις φορές. Στα δύο πρώτα γκολ ο ΠΑΣ δεν πτοήθηκε, σήκωσε κεφάλι και ισοφάρισε. Μετά το 2-3, το ματς έγινε… κόλαση. Οι δύο κόκκινες σε παίκτες των γηπεδούχων και η προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να κυνηγήσουν για τρίτη φορά την ομάδα της Πάργας. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πήραν το “τρίποντο” που τους έστειλε στους 18 βαθμούς.
Η Πάργα προηγήθηκε στο 15′ με σουτ εκτός περιοχής από τον Δ. Βάσιο (0-1), ενώ στο 21′ ο ΠΑΣ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Α. Γκόγκα (1-1). Οι παίκτες του Γ. Μουστάκα πήραν εκ νέου το προβάδισμα με πλασέ του Παππά στο 34′ (1-2) και οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με σουτ εκτός περιοχής του Ι. Βακουφτσή στο 40′ (2-2). Στο 66′ ο Α. Βάσιος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δ. Βάσιος σημειώνοντας το τελικό 2-3.

ap. pargas
Στο 72′ ο Γ. Κονιδάρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για εξύβριση, ενώ στο 76′ ήταν η σειρά του Γαζή να φύγει για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα. Η κίνηση του Γαζή να εισέλθει στα αποδυτήρια των διαιτητών και να πετάξει το φύλλο αγώνα οδήγησε στην διακοπή της αναμέτρησης, η οποία μετά από περίπου 15 λεπτά ξεκίνησε και πάλι. Στο 83′ ο τερματοφύλακας Τσοβίλης της Πάργας έκανε κίνηση να χτυπήσει τον Καρύδη με αποτέλεσμα να δει και αυτός την κόκκινη του διαιτητή, ενώ στα λεπτά που απέμεναν την θέση του τερματοφύλακα στην ομάδα της Πάργας, πήρε ο νεαρός Θανάσης Ζέρης.
Διαιτητικό τρίο: Γ. Ρούσσος, Σίσκας, Πάσχος
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ (E. Μάλφας): Χαλκιόπουλος, Γεωργάκης, Σεδρινιάρης, Πλαστουργός, Καρύδης, Ζάτσε, Κάλλιας (85′ Σ. Βακουφτσής), Ε. Λάζαρης, Κτενάς (58′ Γαζής), Ι. Βακουφτσής, Κονιδάρης.