ΚΑΝΑΛΑΚΙ – ΚΑΡΥΑ = 7-0

Ματς χωρίς άγχος για το Καναλάκι. Το πρώτο εύκολο με τον Νίκο Βέκιο στον πάγκο, αφού τα δύο προηγούμενα (με Παλλευκάδιο και Πάργα) πέρα από δύσκολα ήταν και κρίσιμα. Η Καρυά έφτασε στην έδρα του Αχέροντα έχοντας γνώση του τι την περιμένει. Πάτησε χορτάρι χωρίς ελπίδες και με στόχο να διατηρήσει το σκορ σε… νούμερο κολακευτικό. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα κατάφεραν, οι γηπεδούχοι που σταμάτησαν στα επτά, πλησίασαν στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.
Το 3-0 έως το 21ο λεπτό έδειξε την πορεία της αναμέτρησης, ενώ το 4-0 στο 50′ αποτέλεσε την αρχή του τέλους στα όνειρα των φιλοξενούμενων για μια… νορμάλ ήττα. Τα τρία γκολ στην συνέχεια απλά ολοκλήρωσαν το έργο του Καναλακίου που ελπίζει να κλείσει ακόμα περισσότερο την “ψαλίδα” από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Καρυά που ψάχνει κάποιο θετικό αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει στην… επανεκκίνηση, δεν περίμενε βαθμολογικό κέρδος από το εν λόγω ματς, καθώς άλλα είναι εκείνα τα παιχνίδια τα όποια μπορούν να “χτυπηθούν”. Τρία γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Νταής και από ένα ο Νόνας, ο Γκόλιας, ο Θ. Τζίμας και ο Μήτσης.
Διαιτητικό τρίο: Σπυράκος, Λαφαζάνης, Πάτσης
ΚΑΝΑΛΑΚΙ (Ν. Βέκιος): Γαλάνης, Νόνας, Λαγός, Μπάκας (46′ Ν. Βασιλείου), Μήτσης, Τσουγκάρης, Λουκούμης, Ι. Τζίμας, Γκόλιας (62′ Παππάς), Νταής, Θ. Τζίμας (58′ Π. Τζίμας).
ΚΑΡΥΑ (Π. Βαγενάς): Αραβανής, Μπήτας, Γούλας, Χ. Σάντας, Π. Χαλκιόπουλος, Παππάς, Σκέμπη (46′ Κορφιάτης), Σωτηρόπουλος (62′ Ε.Δ. Κατωπόδης), Τσαλάκογλου, Ε.Α. Κατωπόδης (75′ Ναζεράι), Μπουρσινός.