Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αναζήτησε η Καρυά, ενώ ο Απόλλων (Α.Ο. Σύβρου-Δόξα Βασιλικής) έψαξε την επιστροφή του στα “τρίποντα”. Αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι με δύο γκολ που σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο Σφακιωτών. Ο Απόλλων που είχε δοκάρι με τον Σκληρό στο 35′, στο 60′ πέτυχε το 0-1. Ο Φατούρος εκτέλεσε κόρνερ και ο Καλδάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα σε αμυντικό και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 78′ ο Σκληρός άφησε την μπάλα για τον Χότζα και ο τελευταίος αφού πέρασε τον Ρέτση με πλασέ στην αριστερή γωνία του Αραβανή διαμόρφωσε το 0-2. Στο 83′ ο Π. Χαλκιόπουλος με βολέ από την γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Καράμπαλης απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο Ε. Κατωπόδης.
Διαιτητικό τρίο: Κωνσταντίνου, Σολδάτος, Σίσκος
ΚΑΡΥΑ (Π. Βαγενάς): Αραβανής, Μπήτας, Γούλας, Χ. Σάντας, Π. Χαλκιόπουλος, Κερασοβίτης, Βαγενάς (55′ Ρέτσης), Παππάς, Θ. Σάντας (11′ λ.τ. Γράψας), Σκέμπη, Σ. Χαλκιόπουλος (60′ Ε.Α. Κατωπόδης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ (Π. Μεϊντάνης): Καράμπαλης Αντύπας, Σκλαβενίτης, Παπαδήμας, Πολίτης, Καδλάνης, Σκληρός, Μεϊντάνης, Κούρτης (74′ Ρομποτής), Σταύρου (60′ Χότζα), Φατούρος.

Φωτο: Θανάσης Κατωπόδης