Με νίκη του Π.Σ. Πρέβεζα ολοκληρώθηκε το σημαντικότερο ματς της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα της Πρέβεζας πήρε αυτό που ήθελε χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι του Παλλευκάδιου ισοφάρισαν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, προσπάθησαν στο δεύτερο να πετύχουν ένα ακόμα γκολ, παρότι όμως είχαν περισσότερες καλές ευκαιρίες από την γηπεδούχο, δεν έπιασαν την απόδοση που θα περίμεναν οι φίλοι τους και θα τους επέτρεπε να ζητήσουν το κάτι παραπάνω από το ματς. Η Πρέβεζα που εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, εμφανίστηκε πιο ουσιαστική και είχε καλύτερα τελειώματα μπροστά από την αντίπαλη εστία. Το 2-1 έστειλε τον Π.Σ. Πρέβεζας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ανάγκασε τον Παλλευκάδιο στην πρώτη του ήττα από την αρχή του “μαραθωνίου”.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 9′ από πάσα του Νίκου και συρτό σουτ του Κούτσικου από θέση μέσα δεξιά, ενώ στο 32′ ο Παλλευκάδιος ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Μπαλή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χ.Ζ. Κοκόλη. Στο 47′ ο Κούτσικος έδωσε την ασίστ και ο Νίκου ήταν αυτός που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Διαιτητικό τρίο: Μπαΐλης, Γκαρτζονίκας, Σφονδύλη
Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Κ. Αμάραντος): Κότσης, Πάσχος, Ζήσης, Γιοβάνης, Χ. Δήμας, Χ. Σκαμνέλος, Χαϊδάκης, Μπάτσος, Ντέτσικας (81′ Ταπραντζής), Κούτσικος (78′ Παληογιάννης), Νίκου (87′ Κοτένογλου).
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Στεριώτης, Καταγής, Βλάχος, Φλούδας, Χ.Σ. Κοκόλης (85′ Φέτσης), Μπαλή, Πετούσης, Ορφανός (76′ Φωτεινός), Χ.Ζ. Κοκόλης.