ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ = 0-1
Δεύτερη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου, δεύτερο κύπελλο για τον Θρίαμβο Λούρου. Οι πιθανότητες για επικράτηση του Παλλευκάδιου ήταν περισσότερες (εξαιτίας της εικόνας τους στο πρωτάθλημα), ωστόσο επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά ο κανόνας που λέει ότι σε αναμετρήσεις τέτοιας σπουδαιότητας δεν χωράνε προβλέψεις. Ο τυπικά φιλοξενούμενος, αφού πρώτα βγήκε… σώος και αβλαβής από την φάση του 86ου λεπτού (για την οποία οι του Παλλευκάδιου διαμαρτύρονται για γκολ που ακυρώθηκε), με τον Ράπτη στο 90′ πήρε το πολυπόθητο γκολ και μαζί το κύπελλο στις αποσκευές του. Ο Παλλευκάδιος πάνω που είχε πιστέψει στην… δεύτερη ευκαιρία μέσω της παράτασης, βρέθηκε μπροστά στο μεγάλο σοκ της απώλειας του κυπέλλου.
Το ματς είχε καλό ρυθμό έως το 20ό λεπτό, με ευκαιρίες στο διάστημα αυτό και για τις δύο ομάδες. Ακολούθως ο Παλλευκάδιος είχε περισσότερη κατοχή μπάλας, οι παίκτες του Λούρου όμως με συγκέντρωση στα αμυντικά τους καθήκοντα απέτρεψαν δύσκολες καταστάσεις για την εστία τους.
Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο Λούρος κυνήγησε το γκολ με τον Ράπτη, μετά το 65′ όμως ήταν η σειρά του Παλλευκάδιου να γίνει πιο απειλητικός με αποκορύφωμα την φάση του 86′ όπου ο Πετούσης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μαλαμή, ο Μπαλάφας όμως που κινήθηκε προς την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, είδε τον β’ βοηθό να τον σημειώνει σε θέση οφσάιντ. Πριν κοπάσουν οι διαμαρτυρίες από πλευράς Παλλευκάδιου, ο Ράπτης με διαγώνιο σουτ σχεδόν από την γραμμή του άουτ νίκησε τον Τρανουλίδη και πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε τον τελικό.
Από πλευράς Παλλευκάδιου διαμαρτυρίες υπήρξαν τόσο για την φάση με πρωταγωνιστή τον Μπαλάφα, όσο και για αυτή στο 20ό λεπτό όπου ο Χ.Ζ. Κοκόλης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Πάνου.
Διαιτητές: Ρίππης, Τσόγκας, Τριανταφύλλου (4ος Ζιώγας).
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Μπαλή, Τσελάι, Καταγής, Βλάχος, Φλούδας (57′ Καλογέρης), Χ.Ζ. Κοκόλης, Στεριώτης, Μπαλάφας, Ορφανός, Χ.Σ. Κοκόλης (79′ Πετούσης).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (Α. Φερεντίνος): Μαλαμής, Σάκκος, Λιόντος, Πάνου, Δ. Τζιάκος, Λέτσος, Ναστούλης (68′ Φέκκας), Νίκου, Γκολάκου (36′ Κώστας), Ράπτης, Ζάκκας (50′ Μπόμπορης).