Το Παρίσι την περασμένη εβδομάδα είχε τα κατγουόκς  της μόδας, αλλά για το φθινόπωρο-χειμώνα 2015. Στις βιτρίνες όμως ήδη βγήκαν τα ανοιξιάτικα του 2015, που είναι σε φωτεινά χρώματα φέρνοντας την ελπίδα της μεγάλης ημέρας και του λαμπρού ήλιου.
Κυριαρχούν το κοραλί, πανέμορφο χρώμα της χαράς, το κόκκινο της Πασχαλιάς, και το γνωστό μαυρόασπρο που προτιμούν οι οίκοι για την αλλαγή εποχής.
Οι τσάντες έχουν φορέσει μεταλλικά κουμπώματα και κάνουν βίντατζ. Το ρόζ εδώ απογειώνεται σε όλους τους οίκους των αξεσουάρ.
Συγκλονιστικές βιτρίνες στην Faubοurgh St Honore είναι του Galliano, που διάλεξε την ελώδη αίσθηση των καλαμιών μια και η νέα κολεξιόν είναι σε πράσινο απλωμένο σε όλες τις αποχρώσεις του. Η Gucci φοράει κόκκινες παπαρούνες και λουλούδια αποσπώντας την προσοχή απο τα αντικείμενα του πόθου. Ο Lanvin διάλεξε ιπτάμενα μανεκέν με ρούχα σε ανδρόγυνη γραμμή.
Η Hermes προβάλλει τα φουλάρια της που φέτος είναι επηρεασμένα απο το ανατολίτικο στύλ. Η Chanel με ξεφτισμένα τα ωραία της ταγιέρ και με τις πέρλες της δίνει κλασικό παρόν.
Ανάμεσα στους οίκους μόδας είναι και οι οίκοι των κοσμημάτων που φέτος δείχνουν δαχτυλίδια και σκουλαρίκια με πέτρες καμπουσόν σε έντονα χρώματα , πρωταγωνιστούντος του αμεθύστου.
Ο Van Kleef and Arpels μοστράρει την αλυσίδα με τα τετράφυλλα τρυφύλλια, μόνο που τα τριφύλλια έχουν το ίδιο μέγεθος, αλλάζοντας το λούκ προς τη γεωμετική αρμονία!
Καλή άνοιξη με χρώματα , χαμόγελα κι ελπίδα.