Ο προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Δόξας μετά την διακοπή της συνεργασίας με τον Γιώργο Ζαφειρούδη, είναι ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο 38χρονος τεχνικός αποχώρησε πρόσφατα από την ΑΕΚ, την οποία οδήγησε -εν μέσω πολλών προβλημάτων- από την Β’ Εθνικη στην Α2 και από εκεί στην Α1. Ο νέος προπονητής της Λευκαδίτικης ομάδας που γεννήθηκε το 1976 στα Γιάννενα και κατάγεται από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, συμπλήρωσε φέτος 18 χρόνια παρουσίας στην “Βασίλισσα” του ελληνικού μπάσκετ, την οποία υπηρέτησε ως προπονητής στα τμήματα υποδομής, ως συνεργάτης άλλων προπονητών όταν ήταν στην Α1 (Πεδουλάκη, Φλεβαράκη, Γκέκου και Κορωνιού), αλλά και ως πρώτος προπονητής από το 2012 έως και πριν από 16 ημέρες.
Τι οδήγησε, όμως, τους διοικούντες την Δόξα στο να δώσουν τα “κλειδιά” του αγωνιστικού τμήματος στον Βαγγέλη Ζιάγκο; Το κίνητρο, η δίψα και η φιλοδοξία.
Το κίνητρο του 38χρονου τεχνικού είναι πολύ μεγάλο. Επιθυμία του είναι να πετύχει και πέρα από την ΑΕΚ, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει με την Δόξα που είναι η δεύτερη ομάδα της Α2 που αναλαμβάνει να προπονήσει.
Τα μέλη του ΔΣ της Δόξας είδαν στα μάτια του νέου προπονητή της ομάδας την ικανότητα, τη δίψα και τη φιλοδοξία για την επιτυχία. Οι πληροφορίες που συνέλεξαν κάνουν λόγο για έναν προπονητή εργατικό και με όραμα.
Αυτό που θέλουν οι διοικούντες, αρκετοί εκ των οποίων βρίσκονται στην ίδια ηλικιακή κατηγορία με τον νέο κόουτς, με τον οποίο από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, είναι να μεταδώσει το κίνητρο, τις φιλοδοξίες και το πάθος του στους νέους του παίκτες.
Να αναφέρουμε τέλος, ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος παρακολούθησε δια ζώσης το εκτός έδρας ματς με το Λαύριο, άρα έχει στο μυαλό του μια πρώτη εικόνα της Δόξας.