ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ = 4-0

Έξτρα κίνητρο είχε ο Λούρος στο ματς με τον Απόλλωνα (Σύβρος/Βασιλική). Οι γηπεδούχοι που φιλοξένησαν την λευκαδίτικη ομάδα στο ΔΑΚ Ζαλόγγου εξαιτίας της τιμωρίας τους για τα όσα είχαν γίνει στο ματς με την Πλαγιά, ήθελαν τη νίκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αφού ήξεραν ότι με συνδυασμό αποτελεσμάτων η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα γίνονταν δική τους. Οι προσδοκίες των ανθρώπων του Λούρου έγιναν πραγματικότητα, οι ισοπαλίες στα ντέρμπι και η δική τους άνετη νίκη με σκορ 4-0, έστειλαν την ομάδα τους να βλέπει τα υπόλοιπα σωματεία από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Λούρο, αφού τόσο το γρήγορο γκολ, όσο και τα άλλα δύο που ακολούθησαν λίγο πριν την ανάπαυλα, τους αποσυντόνισαν και τους “έβγαλαν” εκτός ματς.

Το 1-0 για τον Λούρο σημειώθηκε με σουτ του Ν. Μπόμπορη, ενώ στο 44′ ο Ναστούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, όταν όλοι ανέμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο, ο Α. Μπόμπορης με σουτ σημείωσε το 3-0. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (60′) ο Λούρος έφτασε και σε τέταρτο γκολ (4-0 με τον Ράπτη), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο ματς στο 72′. Ο Μεϊντάνης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα μετά την παρέμβαση του γκολκίπερ Γεωργίου χτύπησε στο δοκάρι και απομακρυνθηκε.
Διαιτητικό τρίο: Ντίτσος, Κ. Φραγκούλης, Κούτρα.
ΛΟΥΡΟΣ (Α. Φερεντίνος): Γεωργίου, Α. Μπόμπορης, Ζάχος (68′ Κώστας), Παπαδόπουλος (46′ Σάκκος), Τζιάκος (63′ Λιόντος), Σακκάς, Λέτσος, Ναστούλης, Νίκου, Ν. Μπόμπορης, Ράπτης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ (Π. Μεϊντάνης): Καββαδίας, Σολδάτος (81′ Μπρατζουκάκης), Σκλαβενίτης (62′ Σκληρός), Ρομποτής (72′ Κούρτης), Παπαδήμας, Καλδάνης, Πολίτης, Μεϊντάνης, Αντύπας, Σταύρου, Χότζα.