Είναι από τους παίκτες που έχουν “γράψει” πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα της Δ’ Εθνικής (με Τηλυκράτη και Οδυσσέα) και των τοπικών κατηγοριών (με ΠΑΣ Σφακιωτών, Παλλευκάδιο και Καρυά). Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους όπου παίχτηκαν μερικά από τα μεγάλα ντέρμπι για τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία σχολιάστηκε αρκετά. Αυτοί που πιστεύουν -και το λένε πλέον ανοικτά μετά το τέλος της σεζόν- ότι ο Παλλευκάδιος θα ήταν διαφορετικός με τον Γιάννη Γεωργάκη στη σύνθεσή του, έχουν στο μυαλό τους τον παίκτη που μπήκε στην προετοιμασία με ιδιαίτερο ζήλο και όρεξη. Το πρόβλημα στους χιαστούς είχε αποκατασταθεί, οι συνθήκες ήταν οι καλύτερες, ωστόσο μια κόντρα από το… πουθενά, αλλά και οι εγωισμοί που κράτησαν αρκετά, τον έστειλαν τον περασμένο Ιανουάριο στην Καρυά.

patsas111
Τα γήπεδα του είχαν λείψει, περισσότερο όμως ήθελε να αγωνιστεί, να βάλει αγώνες στα πόδια του, για να είναι έτοιμος στην επόμενη πρόκληση. Η επιθυμία του να επιστρέψει σε ομάδα κορυφής μοιάζει να είναι μεγάλη, ενώ και το κίνητρο δεν του λείπει, αφού περιμένει και πως και πως να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες από μία θέσεις, κάτι που έκανε πάντα, σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε. Οι προτάσεις δεν του λείπουν, την ώρα που δηλώνει έτοιμος μιας και τα προβλήματα τραυματισμών αποτελούν παρελθόν.
Το πέρασμά του από την Α.Ο. Καρυάς τον μετέτρεψε και αυτόν σε “λιοντάρι” (έτσι ονομάζονται οι παίκτες του Α.Ο.Κ. που έχει στο σήμα του το λιοντάρι). Το λιοντάρι όμως είναι και αυτό που συμπεριλαμβάνεται σε μία από τις φράσεις που είπε αγαπημένος του παίκτης (Σισέ) και του έχουν τυπωθεί στο μυαλό: “Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ. Απλά κοιμάται”. Έτσι και ο Γιάννης Γεωργάκης. Δεν είναι από αυτούς που θα λυγίσουν, πόσω μάλλον τώρα που δηλώνει πανέτοιμος για την μεγάλη επιστροφή.