Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ έφτασε ο Παλλευκάδιος στην επικράτηση επί του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν σημάδια κούρασης μετά το 70′, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον καλύτερο τρόπο. Η εκτελεστική δεινότητα του Πετούση έπαιξε το ρόλο της στην εξέλιξη της αναμέτρησης, αφού ο επιθετικός του Παλλευκάδιου ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Με πλασέ του Πετούση στο 34′ σημειώθηκε το 0-1, το οποίο διατηρήθηκε έως το 45′, αφού οι γηπεδούχοι δεν έγιναν απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παλλευκάδιος ξεκίνησε με χαμένες ευκαιρίες (καλύτερη αυτή του Καλογέρη στο 50′), ενώ οι γηπεδούχοι που απείλησαν από μία κακή απόκρουση του Καλογέρη (ο Τρανουλίδης αντέδρασε), δεν μπόρεσαν να βρεθούν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο 73′ ο Πετούσης με ψηλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το 0-2 και στο 86′ ο Φωτεινός με σέντρα σουτ διαμόρφωσε το 0-3. Το τελικό 0-4 σε ένα σημείο που οι γηπεδούχοι τα είχαν… παρατήσει προήλθε με πλασέ του Μπαλή (στο 88′).
Διαιτητικό τρίο: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδόπουλος Σίσκας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ (Π. Μεϊντάνης): Γαβρίλης, Σολδάτος, Προκόπης (46′ Σκλαβενίτης), Παπαδήμας, Πολίτης, Καλδάνης, Σκληρός, Αντύπας (77′ Φατούρος), Τσαπόκου (36′ Κατωπόδης), Μεϊντάνης, Χότζα.
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Μπαλή, Καταγής, Βλάχος, Φλούδας, Ορφανός (70′ Φέτσης), Καλογέρης, Πετούσης, Χ. Ζ. Κοκόλης (84′ Φωτεινός), Χ. Σ. Κοκόλης (66′ Στεριώτης).