tc28

Την περίοδο των μεταγραφών δύο πράγματα διακινούνται περισσότερο από κάθε τι άλλο. Οι αιτήσεις μεταβολών και οι φωτογραφίες ποδοσφαιριστών. Αιτήσεις μπορείς να βρεις οπουδήποτε. Σε γραφεία ομάδων, σε αποδυτήρια γηπέδων, ακόμη και σε αυτοκίνητα παραγόντων. Οι φωτογραφίες (μεγέθους ταυτότητας) κυκλοφορούν μόνο όταν η υπόθεση έχει προχωρήσει πολύ. Όταν ο παίκτης τα έχει βρει με την ομάδα που τον προσέγγισε και ετοιμάζεται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μία τέτοια φωτογραφία εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣ στην Πρέβεζα. Στα γραφεία δηλαδή που “γράφεται” το τελικό στάδιο κάθε μεταγραφής και αρχίζει η θητεία ενός παίκτη σε μια ομάδα.
Η απορία σας τώρα είναι ποιο πρόσωπο απεικόνιζε η φωτογραφία που εθεάθη σε περίοπτη θέση σε γραφείο της ΕΠΣ. Για να μην σας κρατάμε άλλο σε αγωνία αποκαλύπτουμε λοιπόν, ότι η φωτογραφία ανήκει στον Άρη Παληογιάννη. Τον υψηλόσωμο επιθετικό που αποχώρησε στις αρχές της εβδομάδας από την Κατούνα Αιτ/νίας και βρήκε “στέγη” σε σωματείο Β’ Κατηγορίας της Λευκάδας. Η νέα του ομάδα που κατέθεσε την αίτηση μεταβολών και αύριο Παρασκευή θα έχει το δελτίο του παίκτη στα “χέρια” της δεν είναι άλλη από τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου.
Συμπέρασμα; Νέα “βόμβα” στο Νότο του νησιού, καθώς μετά τον Απόλλωνα και τον Α.Ο. Αγ. Πέτρου στον… χορό της απόκτησης ονόματος που κάνει “γκελ” προχώρησε και ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι στην ομάδα του Μαραντοχωρίου αγωνίζεται (για τρίτη σεζόν φέτος) ο πολύπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Πρέβεζα, του Αμβρακικού Βόνιτσας και άλλων ομάδων, Γιώργος Τουμανίδης.

palhogiannhs11