Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Δύσκολη γέννα τελικά να ολοκληρωθούν τα ψηφοδέλτια για τις επερχόμενες εκλογές τα οποία πρέπει να κατατεθούν μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Γράφουν και σβήνουν ασταμάτητα ονόματα στελεχών αλλά και προσώπων από άλλους χώρους, προκειμένου να ενισχυθούν κατά το μέγιστο δυνατό οι δυνατότητές τους να προσελκύσουν νέους ψηφοφόρους και να συσπειρώσουν το κοινό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην ΝΔ στην Λευκάδα έκλεισε το ψηφοδέλτιο. Και λόγω γενικότερης ποσόστωσης γυναίκα γιατρός από το Μεγανήσι θα είναι το τρίτο όνομα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Λευκάδα.

Η κα Αυγερινού θα δώσει μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Θανάση Καββαδά και τον Βασίλη Μελά τον αγώνα για την έδρα της Λευκάδας. Αισιοδοξία επικρατεί μέσα στην ΝΔ μιας και οι πολιτικές εξελίξεις, η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το γενικότερο κλίμα ευνοούν την υποψηφιότητα του Θανάση Καββαδά στην Λευκάδα. Οι υποψήφιοι ξέρουν καλά πως δεν μπορούν να χάσουν άλλο προεκλογικό χρόνο. Έτσι ο Θανάσης Καββαδάς αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει τις περιοδείες.

Στους Τσουκαλάδες και στο Καλαμίτσι βρέθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Γρηγόρης προκειμένου να μιλήσει με τους πολίτες και να απαντήσει στα ερωτήματά τους. Δύσκολο εγχείρημα ειδικά για τον υποψήφιο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απολογείται για το ΝΑΙ στο τρίτο μνημόνιο και τα όσα συνέβησαν στο κόμμα του. Κατά ποσό θα καταφέρει να κερδίσει πίσω το χαμένο έδαφος μένει να δούμε το βράδυ των εκλογών.