Την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου η Λαϊκή Ενότητα Λευκάδας μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση προς δημοσίευση:

«Την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 8 μ.μ. η Λαϊκή Ενότητα εγκαινιάζει την προεκλογική της δουλειά, οργανώνοντας ανοικτή προεκλογική σύσκεψη στα γραφεία της στην Πλατεία Αγ.Μηνά (Άνωθεν φαρμακείου ΑΡΑΒΑΝΗ).

Καλεί τους φίλους και τις φίλες της ,να παραβρεθούν.

Το γραφείο τύπου»

Σε ανοικτή προεκλογική σύσκεψη κάλεσε λοιπόν το Γραφείο Τύπου. Και ενώ εμείς λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε, ενημερωθήκαμε πως ούτως ή άλλως η παρουσία δημοσιογράφων δεν ήταν επιθυμητή.

Μετά από επικοινωνία με τον υποψήφιο βουλευτή Χρήστο Παπαδόπουλο μας εξήγησε πως δεν υφίστανται παρανόηση. Όντως η εκδήλωση ήταν μόνο για φίλους και φιλές της Λαϊκής Ενότητας.

Σε ερώτηση μας γιατί δεν επετράπη σε δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν την ανοικτή προεκλογική σύσκεψη στην οποία οι ίδιοι κάλεσαν, μας εξήγησε πως συζητηθήκαν θέματα που αφορούσαν το ψηφοδέλτιο, τους στόχους και γενικότερα τον προεκλογικό αγώνα της Λαϊκής Ενότητας, άρα δεν μπορούν να συμμετέχουν άλλοι πλην των φίλων της Λαϊκής Ενότητας.

Στην συνέχεια μας έστειλε το Γραφείο Τύπου την επίσημη ανακοίνωση για την σύσκεψη, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση «Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.»

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες αρχές θα διέπουν το κόμμα της “Λαϊκής Ενότητας” στην Λευκάδα. Αυτό που οφείλουμε να πούμε όμως είναι πως τα ΜΜΕ δεν χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν.

Τα συμπεράσματα δικά σας!