ΤΙ ΚΙ ΑΝ είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο; Το πρώτο μεταγραφικό ειδύλλιο εν όψει Ιανουαρίου αποκαλύφτηκε. Αυτός; Πολυθεσίτης, παίκτης που “ζωγραφίζει” και με τα δύο πόδια, από αυτούς που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει πάνω στο χορτάρι. Γιατί μόνο στο χορτάρι θα ρωτήσετε οι… ψυλλιασμένοι; Διότι ο παικτούρ της ιστορίας μας, εκτός αγωνιστικού χώρου τα “σπάει” με όλους. Συμπαίκτες, προπονητές, ακόμα και διοικούντες.

ΣΤΟ ερώτημα “τι του βρήκαν αυτοί που τον φλερτάρουν;” υπάρχουν δύο απαντήσεις. Η πρώτη που λέει ότι γνωρίζουν μόνο τα αγωνιστικά του προσόντα και αγνοούν τα… χούγια του και η δεύτερη που αναφέρει ότι πιστεύουν στην ανακάλυψη του μυστικού που θα τον κάνει… αρνάκι. Τα παραπάνω ίσως οδηγούν την σκέψη σας στον… άνθρωπό μας, ωστόσο εμείς θα σας πούμε ότι η λύση του μυστηρίου δεν είναι τόσο εύκολη όσο μοιάζει.

ΣΤΗΝ εύλογη απορία σας “ποιοι τον φλερτάρουν;”, θα σας απαντήσουμε ως εξής: Αυτοί που τον ήθελαν και κατά το παρελθόν, αυτοί που πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να τον κάνουν δικό τους και οι οποίοι τώρα κρύβουν με μεγάλη μαεστρία τα “θέλω” τους για το πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη…