ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΚΑΡΥΑ = 3-0
Ο Παλλευκάδιος ήταν αυτός που “καίγονταν” για τους βαθμούς και αξιοποιώντας κάποιες από τις αρκετές ευκαιρίες που έκανε στο πρώτο μέρος πήρε το “τρίποντο”. Η Καρυά που έχει αλλού την προσοχή της (στα πλέι άουτ), είχε ελλείψεις και παρουσιάστηκε ανταγωνιστική μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Το ματς που έγινε στο γήπεδο της Παλαίρου λόγω της τιμωρίας του Παλλευκάδιου, ξεκίνησε με ευκαιρίες για τους γηπεδούχους (με τον Πετούση και τον Βλάχο). Στο 20′ ο Πετούσης ήταν εύστοχος, αφού με κεφαλιά νίκησε τον Πέτκοφ μετά από κόρνερ του Ορφανού. Άμεσα, ο Παλλευκάδιος απείλησε και με δεύτερο γκολ (οριζόντιο δοκάρι με τον Μπαλάφα), ενώ ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Καλογέρη στο 28′ (κάθετο δοκάρι). Στο 33′ ο Πετούσης με το δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς σημείωσε το 2-0 (κεφαλιά μετά από σέντρα του Χ.Ζ. Κοκόλη), ενώ η Καρυά είχε την μοναδική αξιόλογη προσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο με τον Ναζεράι.
Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν τρόπο να τροφοδοτήσουν τον Σταύρου, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό τους να απειλήσει την εστία του Τρανουλίδη. Το γκολ που δεν ήρθε για την Καρυά, σημειώθηκε από τον Παλλευκάδιο στο 67′, όταν ο Μπαλάφας κέρδισε πέναλτι από τον Πέτκοφ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καταγής (3-0). Το ματς έκλεισε με ευκαιρία για λογαριασμό της Καρυάς, η οποία στο 80′ είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Σταύρου (με μακρινό σουτ).
Διαιτητικό τρίo: Ρίππης, Μαυροκέφαλου, Σίσκας
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Μπαλή, Καταγής, Βλάχος, Κωστακιώτης (71′ Στεριώτης), ΧΖ Κοκόλης (71′ Μπάλτσας), Καλογέρης (62′ Μεϊντάνης), Πετούσης, Ορφανός, Μπαλάφας.
ΚΑΡΥΑ (Σ. Θεράπος): Πέτκοφ, Θεράπος, Σούρδης, Α. Βλάχος, Γεωργάκης (65′ λ.τ. Ε. Κατωπόδης), Παππάς, Σ. Χαλκιόπουλος, Α. Καλογέρης (14′ λ.τ. Βενέτης), Ναζεράι, Σταύρου, Νταλιάρδας.