Τις δυνατότητές του εντός αγωνιστικού χώρου τις ξέρουν όλοι. Πέρα από το ότι είναι πολυθεσίτης, στοιχείο που μετράει πολύ για κάθε προπονητή, η ικανότητα του Γιάννη Γεωργάκη στο σκοράρισμα είναι αυτή που τον κάνει ξεχωριστό. Όσοι πάντως περίμεναν να τον δουν στα γήπεδα με την φανέλα του Παλλευκάδιου για μια ακόμα σεζόν, δεν πρόλαβαν.
Η απουσία του από τα ματς αποτέλεσε θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια, ενώ με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αρκετοί τον έχρισαν στόχο ομάδων εντός και εκτός νησιού. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής σύντομα θα κυκλοφορεί “ελεύθερος”, αφού θα αποδεσμευτεί από τον Παλλευκάδιο, γεγονός που μεγαλώνει το “μυστήριο” γύρω από τη νέα στέγη του έμπειρου μεσοεπιθετικού. Τα ερωτήματα πολλά. Έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα; Θα μείνει εντός νησιού ή θα πάει σε ομάδα εκτός Λευκάδας; Ή μήπως θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το καλοκαίρι;
Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα δοθούν σύντομα. Οι προτάσεις που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει στα χέρια του ο Γιάννης Γεωργάκης, εξακολουθούν να εξετάζονται, την ίδια ώρα που το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του από το φετινό πρωτάθλημα μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ. Αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις καθώς πρόκειται για ένα από τα “hοτ” ονόματα της μεταγραφικής πιάτσας.