Αγωνιστική με ματς για όλα τα γούστα είναι η 18η του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Ξεχωρίζει ο αγώνας που θα γίνει στο Δημ. Στάδιο Πρέβεζας, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι ο ΠΣ Πρέβεζα του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και τους 35 βαθμούς και ο Αχέρων Καναλακίου του Νίκου Βέκιου που κατέχει την 2η θέση με 39 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που “καίγονται” περισσότερο για την νίκη, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας, θα δουν τον πρώτο Παλλευκάδιο να πηγαίνει την μεταξύ τους διαφορά στους οκτώ (8) βαθμούς. Στο Καναλάκι που γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ξέρουν ότι αν θέλουν να κάνουν δική τους την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα πρέπει να κάνουν δικά τους και τα ντέρμπι. Άγχος και για τους δύο λοιπόν, την ώρα που οι δύο ομάδες της Λευκάδας που συμπληρώνουν την τετράδα, θα παίρνουν το “τρίποντο” χωρίς ιδρώτα ο Παλλευκάδιος και σχετικά εύκολα, βάσει της λογικής, ο Τηλυκράτης.
Ωρωπός-Πλαγιά και Πάργα-Λούρος συνθέτουν δύο αμφίρροπα ζευγάρια που θα δώσουν “μάχη” για το τρίποντο που θα μετρήσει αρκετά για την είσοδο στην τετράδα. Το Απόλλων Νότιας Λευκάδας – ΑΕ Πρέβεζας είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν φαινομενικά τουλάχιστον το “πάνω χέρι” εξαιτίας της βαθμολογικής τους θέσης. Βόνιτσα και Σφακιώτες θα δώσουν μεγάλη “μάχη” αφού θέλουν και οι να αποφύγουν τα πλέι άουτ, ενώ στο ματς Καρυά-Θεσπρωτικό, η γηπεδούχος θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη και η φιλοξενούμενη ομάδα την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας, όπως επίσης και τους διαιτητές που θα βρεθούν στα επτά ματς: ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α’ ΕΠΣ Π-Λ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015