Με νικητή τον Τηλυκράτη με σκορ 2-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας κατάταξης μεταξύ Τηλυκράτη και Παλλευκάδιου που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας. Με το αποτέλεσμα αυτό η δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας ανήκει πλέον στον Τηλυκράτη, ενώ τρίτος έμεινε ο Παλλευκάδιος. Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε τα πρώτα ζευγάρια των πλέι οφ που είναι τα εξής:
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΔΗΜ. ΣΤ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 8/4/15, ώρα 17.00′)
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (ΔΗΜ. ΣΤ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ, 9/4/15, ώρα 17.00′)
Οι ομάδες που θα προκριθούν από τα παραπάνω ζευγάρια θα αναμετρηθούν μεταξύ τους (στην έδρα αυτού που τερμάτισε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα) ώστε να γίνει γνωστή η αντίπαλος του Καναλακίου, στην έδρα του οποίου θα παιχτεί ο “τελικός” του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Π-Λ.
Υπενθυμίζουμε ότι στα τέσσερα ματς των πλέι οφ, η γηπεδούχος ομάδα προκρίνεται με δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία), ενώ η φιλοξενούμενη μόνο με νίκη.
Στην πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ που διεξήχθη σήμερα Κυριακή 5/4/15, ο Απόλλων Νότιας Λευκάδας νίκησε την Σινώπη με 3-0, ενώ η Καρυά επικράτησε του ΠΑΣ Σφακιωτών με 2-0. Μετά τα αποτελέσματα αυτά η βαθμολογία στο μίνι πρωτάθλημα της ουράς του βαθμολογικού πίνακα έχει ως εξής:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ 10 ΒΑΘΜ. (3-0 ΓΚΟΛ)
ΚΑΡΥΑ 6 (2-0)
ΣΙΝΩΠΗ 6 (0-3)
ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 5 (0-2)
Στην δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ που θα πραγματοποιηθεί την Μεγ. Τετάρτη (8/4/15, ώρα 17.00′) θα γίνουν τα ματς Καρυά – Απόλλων ΝΛ και Σινώπη – ΠΑΣ Σφακιώτες.
Όσον αφορά τα πλέι οφ για την άνοδο από την Β’ Κατηγορία στην Α’, ο Αγ. Πέτρος ανέτρεψε το εις βάρος του 4-2 του πρώτου αγώνα και με το υπέρ του 6-1 επί της Αχερουσίας πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Πάλαιρο, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Σαμψούντα (στο πρώτο ματς η Πάλαιρος είχε νικήσει 3-0). Η τρίτη ομάδα που θα πάρει την άνοδο για την Α’ Κατηγορία, θα ξεκαθαρίσει μετά τις δύο αναμετρήσεις ανάμεσα σε Αγ. Πέτρο και Πάλαιρος. Η έδρα του πρώτου αγώνα θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες με κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.