ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ των διοικούντων του Τηλυκράτη ήταν ο Άγγελος Μπέκας. Τόσο αυτός, όσο και ο νυν τεχνικός του Λούρου, Άρης Φερεντίνος, ήταν τα δύο ονόματα που έπαιξαν και το καλοκαίρι πριν υπάρξει η συμφωνία με τον Θωμά Λιόλιο, που επιλέχτηκε και λόγω εντοπιότητας.
Η ΤΡΟΠΗ ΤΗΣ υπόθεσης Μπέκα και η παράδοση των κλειδιών της ομάδας στον υπεύθυνο των Ακαδημιών Πάνο Πολίτη (φωτό), έως ότου καλυφθεί η πρώτη θέση του πάγκου με έμπειρο προπονητή, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κανένας από τους ελεύθερους προπονητές δεν διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν οι διοικούντες να έχει ο νέος κόουτς της ομάδας. Αν υπήρχε ενδιαφέρον για έναν έστω από τους ελεύθερους τεχνικούς που “κυκλοφορούν” στην αγορά, η κίνηση θα είχε γίνει και η ομάδα δεν θα πήγαινε στο ματς του Σαββάτου με υπηρεσιακό προπονητή.
Η ΦΡΑΣΗ “δεν βιαζόμαστε πλέον, εξετάζουμε με λεπτομέρεια κάθε περίπτωση αναζητώντας το καλύτερο για τον σύλλογο” που ειπώθηκε από διοικητικά χείλη μετά την αρνητική τροπή της υπόθεσης Μπέκα, ενισχύει την άποψη που λέει ότι η διοίκηση της ομάδας περιμένει προπονητή που αυτή την στιγμή εργάζεται. Στην ερώτηση “ποιος είναι αυτός που εργάζεται σε ομάδα και έχει “γυαλίσει” στους διοικούντες τον Τηλυκράτη;” εμείς μπορούμε να απαντήσουμε μόνο με εικασία.
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ πληροφορίες από διάφορες πηγές για την υπόθεση “αντικατάσταση Θωμά Λιόλιου”, φτάσαμε στην εξής λεπτομέρεια: Προπονητή έχει προτείνει και ο Άγγελος Μπέκας. Ναι, σωστά διαβάσατε. Η οικειότητα που απέκτησε με μέλη της διοίκησης, “έσπρωξε” κάποιον ή κάποιους στο να ζητήσουν και την γνώμη αυτού που δεν πήρε την θέση. Ποιον, λοιπόν, μπορεί να πρότεινε ο Άγγελος Μπέκας;
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ το δεδομένο που λέει ότι αυτός κατοικοεδρεύει στα διοικητικά όρια του Νομού Πρέβεζας. Όχι απαραίτητα στην πόλη της Πρέβεζας. Ποιος όμως εργάζεται σε ομάδα και μπορεί να βρίσκεται λίγο πριν την πόρτα της εξόδου; Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου θα δείξουν πολλά. Προσέξτε. Του Σαββατοκύριακου και όχι του Σαββάτου…
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ μένουμε σε αυτά, αφού ήδη σας δώσαμε… τροφή για σκέψη. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται μαζί φυσικά με τις συζητήσεις-αναλύσεις των μελών της διοίκησης του Τηλυκράτη.
Επανερχόμαστε…