ΟΙ “ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ” που ερίζουν για τον πάγκο του Τηλυκράτη είναι πολλοί. Τέσσερις εξ αυτών βρέθηκαν στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου και παρακολούθησαν το εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα της Πάργας, ώστε να έχουν μια εικόνα της ομάδας στην περίπτωση που τους δοθεί η… σκυτάλη από την διοίκηση του σωματείου.
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ στην κερκίδα ανέβηκε ο Αρτινός Δημήτρης Θώδης, ο οποίος συνοδεύονταν από τον προπονητή Θανάση Ζαρζάνη (οι δυο τους διατηρούν Ακαδημία στην Άρτα). Ακολούθησε ο Αγρινιώτης Λάκης Παπαχρήστος που εισήλθε στο Στάδιο συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ομάδας Τριαντάφυλλο Βλάχο, ενώ στην συνέχεια έφτασε και ο Πρεβεζάνος Κυριάκος Παναγιωτίδης, που είχε δίπλα του τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ Σφακιωτών και νυν του ΠΑΣ Παλιαμπέλων, Νίκο Λάζαρη. Τελευταίος ανέβηκε στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, τον οποίο συνόδευαν ο Θωμάς Δημολίτσας και ο Λάμπρος Φούκας.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ προπονητές αποχώρησαν με την λήξη της αναμέτρησης, ενώ αυτός που έφτασε περισσότερο έτοιμος ήταν ο Δημήτρης Θώδης, που είχε μαζί του και ντοσιέ για να καταγράψει λεπτομέρειες για το αγωνιστικό πρόσωπο του Τηλυκράτη.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ που είδαμε σε όλο το 90λεπτο, πιο κοντά στον πάγκο του Τηλυκράτη πρέπει να βρίσκεται ο Λάκης Παπαχρήστος. Ο Αιτωλοακαρνάνας προπονητής εκτός του ότι εισήλθε στο στάδιο με τον αντιπρόεδρο Τριαντάφυλλο Βλάχο, παρακολούθησε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με τον πρόεδρο του Τηλυκράτη, Γιώργο Βαγενά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική απόφαση θα παρθεί στο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, αφού πρόθεση των διοικούντων είναι η πρώτη προπόνηση της νέας εβδομάδας (Δευτέρα απόγευμα) να γίνει υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή.

zprop4

Λάκης Παπαχρήστος και Γιώργος Βαγενάς

zprop3

Θωμάς Δημολίτσας, Λάμπρος Φούκας και Βαγγέλης Γκαρτζονίκας

zprop2

Νίκος Λάζαρης και Κυριάκος Παναγιωτίδης

zprop1

Θανάσης Ζαρζάνης και Δημήτρης Θώδης (δεξιά)