Τι είχες “Τηλυ”, τι είχα πάντα. Τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη για τον Τηλυκράτη, που έδειξε ότι παραμένει αδιόρθωτος. Σε ένα ακόμα ματς, ο καλός Τηλυκράτης του πρώτου ημιχρόνου έμεινε στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα (αυτή την φορά η Πάργα) κέρδισε μέτρα, πίστεψε ότι μπορεί να πάρει κάτι εξαιτίας των δικαιωμάτων που έδωσαν οι γηπεδούχοι και στο τέλος είχαμε μία από τα ίδια. Τους παίκτες του Τηλυκράτη να φεύγουν με σκυμμένα κεφάλια και τους αντιπάλους τους ικανοποιημένοι. Άλλος θα το πει έλλειψη φυσικής κατάστασης, άλλος έλλειψη συγκέντρωσης, άλλος χαλάρωση εξαιτίας της διαφαινόμενης νίκης και άλλος ανισομερή κατανομή δυνάμεων. Ένα είναι σίγουρο. Ο νέος προπονητής έχει πολλή δουλειά.
Ο Τηλυκράτης μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ανέβασε την απόδοσή του και με κύριους άξονες τους Περιστέρη (ο καλύτερος του αγώνα) και Καλογερή, έφτανε συχνά πυκνά στην εστία του Τσοβίλη. Ότι στερήθηκε εξαιτίας του δοκαριού σε κεφαλιά του Κτενά, το πήρε από τον Περιστέρη στο 27′. Η Πάργα με γεμάτο κέντρο δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει τον δραστήριο Τηλυκράτη και δεν έβγαλε φάση με φάτσα την εστία.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τηλυκράτης εμφανίστηκε μπερδεμένος. Η απουσία του Μακρυγιάννη τον έκανε περισσότερο προβλέψιμο στο επιθετικό κομμάτι, ενώ γενικότερα έδειξε πιο παθητικός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Η απόσταση χαφ και επιθετικών ήταν τέτοια που επέτρεψε στην φιλοξενούμενη να βρει χώρους δράσης με αποτέλεσμα να βρει και το γκολ που της έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στην “μάχη” που κάνει να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις. Αντίθετα ο Τηλυκράτης με τη νέα ισοπαλία υποχώρησε στην όγδοη θέση, με πέντε βαθμούς να τον χωρίζουν από την κορυφή.

zktena1
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
12′ Ο Ντίσιος πραγματοποίησε την σέντρα και ο Σκιαδάς με τα πόδια έδιωξε προ του Α. Βάσιου.
20′ Φάουλ του Καλογερή, κεφαλιά του Κτενά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (φωτό).
27′ Ο Καλογερής με κούρσα από το κέντρο πάσαρε στον Μακρυγιάννη, κιι αυτός αν και είχε χώρο να σουτάρει, κάνοντας επίδειξη αλτρουϊσμού, έδωσε έτοιμο γκολ στον Περιστέρη που με σουτ πέτυχε το 1-0.
45′ Σουτ του Καλογερή άουτ.
74′ Σουτ του Α. Βάσιου στο κάθετο δοκάρι του Σκιαδά και ο επερχόμενος Δ. Βάσιος με νέο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
76′ Σέντρα του Κτενά, κεφαλιά του Καλογερή άουτ.
Διαιτητικό τρίο: Ν. Ρούσσος, Ποντίκης, Μπάρκας
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς, Καταγής, Βρεττός, Ρεκατσίνας, Α. Λούζι, Βάλβης (71′ Παππάς), Περιστέρης, Κτενάς, Αρ. Βλάχος, Μακρυγιάννης (46′ Παπαδόπουλος), Καλογερής.
ΠΑΡΓΑ (Γ. Μουστάκας): Τσοβίλης, Ε. Γκόγκα (59′ Παππάς), Μπιστιώλης, Ε. Βάσιος, Α. Γκόγκα, Τόρες, Ντίσιος, Σιδέρης (77′ Δράκος), Δ. Βάσιος, Μηλιώνης (87′ Τούσης), Α. Βάσιος.