ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καναλακίου, το ματς του Αχέροντα με τον Παλλευκάδιο είχε και πλούσιο… τρίτο ημίχρονο. Όλα ξεκίνησαν από την υπόδειξη πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, καθώς η απόφαση αυτή του διαιτητή Ζιώγα ξεσήκωσε τους ανθρώπους του Παλλευκάδιου. Οι φιλοξενούμενοι που δεν έχουν ξεχάσει ακόμα το ανύπαρκτο πέναλτι στο περυσινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο τόσο με τον διαιτητή, όσο και με τον πρόεδρο της Επιτροπής διαιτησίας και παρατηρητή στον εν λόγω ματς, Ηλία Φίτσα, αλλά και με τον γραμματέα της ΕΠΣ Π-Λ και πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος Κώστα Τζίμα που ήταν “παρών” στο γήπεδο.
ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ λευκαδίτικης ομάδας άκουσαν τον διαιτητή και τον πρώτο βοηθό (Κωνσταντίνου) να τους αναφέρουν ότι δεν έχουν ξεκάθαρη γνώμη για την φάση, ενώ ο αρμόδιος για την υπόδειξη της παράβασης, ο διαιτητής δηλαδή, που σφύριξε με καθυστέρηση κάτι που δείχνει ότι δεν ήταν σίγουρος, αποφάσισε όχι επειδή είδε την μπάλα να χτυπάει στο χέρι του αμυντικού, αλλά εξαιτίας της στάσης του σώματος του Λάμπρου Καταγή. Το γεγονός ότι το σουτ που έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο χέρι του Καταγή ήταν εξ επαφής, προκάλεσε τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων για την υπόδειξη, αντιδράσεις που έγιναν ακόμα πιο έντονες όταν άκουσαν άνθρωπο των γηπεδούχων, αλλά και γνωστό ποδοσφαιράνθρωπο της περιοχής να τους λένε ότι έχουν δίκιο στα όσα υποστηρίζουν.
ΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ προστεθεί η εικόνα (κάτω) που δείχνει τις εκδορές στο σώμα του τερματοφύλακα Νίκου Τρανουλίδη από σκαριά που δέχτηκε από τον επιθετικό του Καναλακίου, Γιάννη Γκόλια, σε φάση που δεν υποδείχτηκε ούτε καν φάουλ(!), αλλά και η φράση “κακώς δεχτήκατε να παίξετε με αυτόν τον διαιτητή” που άκουσαν οι άνθρωποι του Παλλευκάδιου, εύκολα καταλαβαίνει κανείς την ένταση που υπήρξε στους διαλόγους του προέδρου των φιλοξενούμενων Μιχάλη Κατωπόδη, με τους αρμόδιους παράγοντες της ΕΠΣ που ήταν στο γήπεδο.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, να σημειώσουμε ότι στις αναφορές τους για τα περί διαιτησίας οι παράγοντες του Παλλευκάδιου φέρονται αποφασισμένοι να μην δεχτούν στο μέλλον άλλο παρόμοιο περιστατικό και δηλώνουν έτοιμοι για όλα αν υπάρξει και νέο σφύριγμα-πρόκληση όπως χαρακτήρισαν αυτό στο γήπεδο Καναλακίου.

tranoulidhs