Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Ένα ακόμη εμπόδιο στο δρόμο προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καλείται να ξεπεράσει ο Τηλυκράτης. Αντίπαλος της λευκαδίτικης ομάδας στο ματς της 17ης αγωνιστικής θα είναι ο Σκουφάς Κομποτίου. Στόχος των παικτών του Ανδρέα Παντζιαρά είναι να κλείσει η παρένθεση που άνοιξε με την ήττα στην Αμφιλοχία, ώστε να διατηρηθεί ή στην καλύτερη περίπτωση να αυξηθεί η βαθμολογική διαφορά από την ομάδα της δεύτερης θέσης. “Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, αφού ο αντίπαλος μας παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την σωτηρία” τόνισε ο προπονητής του Τηλυκράτη, ο οποίος περιμένει να δει την δυναμική αντίδραση των παικτών του, καθώς γνωρίζει ότι η γκέλα στο ματς με τον Αμφίλοχο έθιξε τον εγωισμό τους. Ο Ανδρέας Παντζιαράς πρόκειται να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι λογικοί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους, ούτως ώστε να αποφύγουν τις όποιες παγίδες προσπαθήσει να βάλει στο παιχνίδι η αρτινή ομάδα.

Στο ματς αυτό που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας (Κυριακή 28/1/18, ώρα 15.00′), ο Τηλυκράτης περιμένει πολλά από το μεσοεπιθετικό του κομμάτι, εκεί που αναμένεται να αγωνιστεί και ο Φώντας Φέτσης που εξέτισε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής από κάρτες. Τα προβλήματα εστιάζονται στον αμυντικό τομέα, καθώς ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κώστα Ιασωνίδη και Δημήτρη Παναγιωτόπουλο που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες. Έτσι ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού αναμένεται να παραταχθεί με ένα νέο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, σε ένα παιχνίδι που η λογική λέει όπως σημείωσε και ο Ανδρέας Παντζιαράς, ότι η φιλοξενούμενη θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Στην διάθεση του προπονητή του Τηλυκράτη πρόκειται να είναι και ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Καββαδίας, ο οποίος άφησε την Κ20 του Παναιτωλικού για να αγωνιστεί με την φανέλα της λευκαδίτικης ομάδας.

Από την πλευρά της η ομάδα του Κομποτίου θα ψάξει την υπέρβαση για να πάρει βαθμολογική “ανάσα”, αυτό όμως θα γίνει χωρίς την παρουσία του Μαγκάκη που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε την κίνηση της διοίκησης του Τηλυκράτη, η οποία δίνει κίνητρο σε νεαρούς φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η είσοδος για μαθητές και φοιτητές θα είναι ελεύθερη, ενώ γονείς και κηδεμόνες που θα συνοδεύουν μαθητές Δημοτικού, θα καταβάλουν το μισό εισιτήριο.