Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις μήνες και 15 αγωνιστικές για να γευτεί την παρθενική νίκη στην Γ’ Εθνική. Ο “τελειωμένος” πριν το κυριακάτικο ματς Παλλευκάδιος έριξε στο καναβάτσο την Α.Ε. Ποντίων, οπότε χωρίς το άγχος για την επίτευξη της πρώτης νίκης, αλλά και με ανεβασμένη ψυχολογία, θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για να ανατρέψει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον βαθμολογικό πίνακα, αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα.

Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη θα βρεθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα και στην προσπάθεια που θα γίνει για το θετικό αποτέλεσμα απαιτείται “ανακάτεμα της τράπουλας”, αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Θεοδόσης Γουριώτης, Βασίλης Βλάχος και Χαράλαμπος Γκανάρας. Παρά το προβλήματα, στις τάξεις του Παλλευκάδιου υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα, σ’ ένα ματς όπου η υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί που δεν είναι άλλο από τον Μακεδονικό.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους που προέρχονται από το “διπλό” στον Παραπόταμο που τους επέτρεψε να μειώσουν την βαθμολογική απόσταση από τον Τηλυκράτη, θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Ασλαμπάλογλου και Σιδηρόπουλου, ωστόσο ο Γιάννης Κερλίδης θα έχει διαθέσιμο τον Γκιελοσάνι που εξέτισε την τιμωρία του. “Η αγωνιστική τύχη μας χρωστάει πολλά” δήλωσε πρόσφατα ο έμπειρος προπονητής του Μακεδονικού Φούφα, οπότε μένει να δούμε αν η τύχη θα… ξεπληρώσει ή αν αυτή θα είναι με το μέρος των παικτών του Γιώργου Κατηφόρη που θα κυνηγήσουν με… μανία μία ακόμη νίκη, την πρώτη μακριά από την Λευκάδα.